17 / 05 / 2024

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükyenigün tarafından kuruldu.

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

İzmir Büyükşehir ve Fransız Kalkınma Ajansı'ndan kentsel dönüşüm için yeni adım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) kentsel dönüşüm için bir araya geldi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konu ile ilgili sunumun ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Bodrum'da kaçak yapı sorunu büyüyor! İzinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var!

Bodrum'da artan nüfusla beraber kentleşme sorunu büyüyor. Kentte izinsiz ve mühürlenmiş 6 bin 765 bina var. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam! Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı! Acil bakın!

Mega kent İstanbul’da toplu ulaşıma büyük zam... Yeni ve zamlı ücretler tek tek açıklandı... Acil bakın...

Martı'nın kurucusu Öktem: Bizi büyük fırsatlar ve çetin zorluklar bekliyor!

Mobilite şirketi Martı’nın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Alper Öktem, New York Borsası'na doğrudan kote olan ilk Türk şirketi olmaya sayılı günler kala çalışanlarına yönelik mesaj yayınladı.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere büyük şok! Mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak! Hemen bakın!

Çiftçilere büyük şok... Merakla beklenen mazot ve gübre desteği 2022 hesaplara yattı? Mazot ve gübre desteği ne zaman yatacak? Hemen siz de bir bakın...

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına haftanın son günü büyük zam geldi. Gelen zamlar bakır ve demir hurdanın fiyatlarını uçururken vatandaşlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Aralık 2022 Hurda fiyat listesi.

Ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığına gitti

Orta Vadeli Program'dan (OVP) 2023- 2025 yıllarına dair yapılan değerlendirmeye göre ödenekte en büyük pay Hazine ve Maliye Bakanlığının oldu.

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim Haberi

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi iletişim

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Büyükyenigün tarafından kuruldu.

Büyükyenigün Gayrimenkul Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi konusu:
1-İnternet ortamında elektronik ticaret ( e-ticaret) veya elektronik tahsilat ve (e-tahsilat) yapılabilmesi için web sayfaları, sanal mağazalar veya online ödeme siteleri açar bunlar için gerekli yazılımları üretmek ve geliştirmek. İnternet ortamında online bilgi alışverişi online ticaret veya online tahsilat yapılabilmesi için yazılım üretmek ve geliştirmek, internet ortamında elektronik ticaret (e-ticaret) ve elektronik tahsilat (e-tahsilat) yapılabilmesi için ar-ge çalışması yapmak, donanım hizmetleri, yer sağlayıcı hizmetleri, internet hizmetleri danışmanlık hizmetleri vermek, 2-Her türlü kurumsal ve/veya bireysel müşterilere internet servis sağlayıcılığı yapmak, internet içerik sağlayıcılığı ve internet üzerinden elektronik posta adresi tesis etmek, internette web sitesi...