19 / 05 / 2024

Can Aynagöz özgeçmiş

Can Aynagöz özgeçmiş

1982 yılından itibaren Mesa Mesken’de görev alan Mesa Mesken Genel Müdürü Can Aynagöz kimdir? Can Aynagöz ne zamandan beri Mesa Mesken’de hizmet veriyor? Mesa Mesken'in hayata geçirdiği projeler nelerdir?

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

Tapusu olanlar dikkat! Kentsel dönüşüm nedeniyle tapular tehlikeye mi girdi?

Yeni Kentsel Dönüşüm Kanunu, Resmi Gazete’de yayımlandı. Kanun, 'mülksüzleştirme' kanunu olarak eleştirilirken insanlar "Tapularımız tehlikede mi?" sorusuna cevap arıyor. Kentsel dönüşüm avukatı Çiğdem Kezer ve KİPTAŞ Genel Başkanı Ali Kurt, yeni kanunu yorumladı. İşte detaylar...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Vergi Uzmanı Bingöl’den korkutan zam açıklaması! ‘İliklerimize kadar hissedeceğiz!’

Sıkı maliye tedbirlerinin yerel seçimlerden sonra devreye alınacağını söyleyen Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, “Canımız fena yanacak. Zamları iliklerimize kadar hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ehliyeti olanlar dikkat! Trafikte bir dönem sona eriyor! Amana dikkat! Canınız yanmasın!

Trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerde bir dönem sona eriyor. "Hayat Kimliğinle Kolay" uygulaması ile beraber bundan sonra sürücü belgesi bilgilerini T.C. kimlik kartlarına taşıyan kişilerin, ehliyet taşımaları zorunlu olmayacak.

Online alışveriş yapacaklara şok haber! Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın! Canınız yanmasın!

Her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de online alışverişe yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, online alışverişte 400 TL bonus hediye edeceğini duyurdu.

SGK son kez duyurdu! Son tarih 31 Temmuz! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

SGK, yapılandırma ödemeleri konusunda son dakika duyurusu yaptı. SGK’dan yapılan duyuruda borç yapılandırma kapsamında son ödeme tarihi paylaşıldı. Peki, SGK prim borcu için son ödeme tarihi ne zaman? İşte detaylar...

Merkez Bankası sitesinde yeni güncelleme!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Dr. Hafize Gaye Erkan'ın öz geçmişi, Banka'nın internet sitesine eklenerek güncellendi.

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csa Enerji Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Kızılkaya tarafından kuruldu.

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Toplu sözleşmede kritik gün geldi çattı! Arap saçına dönen zam pazarlığı bugün çözülecek mi?

Kamu işçileri için zam pazarlığı devam sürerken, 1 Mayıs’ta imzalanması beklenen toplu iş sözleşmesi zam oranı için iki rakam gündemde. Bakan Vedat Bilgin ile Türk-İş Genel Başkanı Atalay’ın yaptıkları açıklamalar sonucu zam pazarlığında sonu ne olacak?

Flaş.. Flaş Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! staj sorun çözülecek mi?

Milyonlarca emeklilikte yaşa takılan (EYT) vatandaş can hıraş mücadelenin arkasından emekliliği elde etmişti. Ancal staj mağdurları 'es' geçilmişti. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel,  EYT ile alakalı düzenlemede staj zamanlarının sayılmaması sebebiyle emekli olamayan mağdurların dileklerinin karşıl

Paramız pul oldu! Son 14 yılda 200 liralık banknot nasıl eridi? Alım gücü hızla geriliyor!

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşın alım gücü hızla geriliyor. Yaklaşık 14 yıl önce tedavüle çıkan 200 lira ile canımızın istediği gibi alışveriş yapabilirken, hızla tırmanan enflasyon karşısında artık 200 liranın da bir hükmü kalmadı.

Can Aynagöz özgeçmiş Haberi

Can Aynagöz özgeçmiş

Can Aynagöz kimdir?

Can Aynagöz 1950 doğumlu. 1973 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Can Aynagöz 1973 ve 1982 yılları arasında özel şirketlerde mimarlık yaptı. Aynagöz, 1982 yılında ise Mesa’ya katıldı. 


Libya'da 3,5 yıl şantiye şefi olarak görev aldıktan sonra; Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da birçok projenin koordinatörlüğünü yürüten Aynagöz, 1996 yılında MESA Gurubu’na ait MESA Toplu Konut Yatırım AŞ.’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 


MESA Mesken Sanayii AŞ’de Genel Müdür ve İcra Kurulu Başkanı olarak da faaliyetlerine devam eden Aynagöz, 2005 yılından itibaren de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak, yurt içi ve yurt dışı birçok projenin gerçekleşmesinde rol aldı.


Can Aynagöz - Mesa Mesken projeleri

Çankaya Merkez Kooperatifi (81 Konut) – Ankara / Çankaya 141 Konut ve...