06 / 05 / 2024

çardacık köyü çok amaçlı tesis inşaatı

çardacık köyü çok amaçlı tesis inşaatı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli'nin Çamardı ilçesine bağlı Çardacık Köyü'ne sosyal tesis yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Bakan açıkladı: Depremde çok sayıda köy tamamen yok oldu!

Fas Adalet Bakanı Abdüllatif Vehbi, ülkesini sarsan 7 büyüklüğündeki depremin ardından birçok köyün tamamen yok olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

1 doların 2023 yılı sonunda ne kadar olacağı tek tek açıklandı! Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun 2023 yılının sonunda ne kadar olacağı açıklandı. Peki dolar kuru bugün ne kadar? Kıyıda köşede doları olanlar aman dikkat! 

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan çok acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika 29 Ağustos 2022...

Euro bugün kaç TL? Euro bugün ne kadar? soruları haftanın ilk işlem gününde milyonlarca kişi bu soruların yanıtlarını merak ediyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olan acil baksın! Euro/TL kurunda son dakika gelişmeşlerşi 29  Ağustos 2022...

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tadilatı için Bartek Elektrik ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın elektrik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Bartek Elektrik Sistemleri Sanayi ve Ticaret ile anlaştı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro hattı 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabilir!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir-Kayaşehir Metro hattının 20 yıllık vadeyle çok daha ucuza yapılabileceğini söyledi.

Elazığ Çevrimtaş köyünde yapılan evlerden ilki teslim edildi!

Elazığ'daki depremde çok sayıda ev ve ahırın hasar gördüğü Çevrimtaş köyünde, çelik konstrüksiyonlu, 91 metrekarelik 2+1 şeklindeki evde depremzede Ernek ailesi oturacak...

Elazığ Çevrimtaş Köyü baştan inşa edilecek!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen depremin merkez üssü olan Sivrice ilçesinin Çevrimtaş Köyü oldu...

çardacık köyü çok amaçlı tesis inşaatı Haberi

çardacık köyü çok amaçlı tesis inşaatı


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli'nin Çamardı ilçesine bağlı Çardacık Köyü'ne sosyal tesis yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.


Sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını isteyen Gürer önergesinde Çardacık Köyü'nde sosyal tesisin yapılıp yapılmayacağını sordu.


Gürer'in sorusu

Niğde Çamardı ilçesi Çardacık Köyü sosyal tesis talebi için kapanan kooperatif yeri uygun bulunmuştur. Yapılan tetkikler sonucunda olumlu bulunmasına karşın çok amaçlı tesis yapımına başlanmamıştı. Çok amaçlı tesis yapılacak...