26 / 05 / 2024

Çayırönü Köyü Elmaslar Sitesi Tatvan 

Çayırönü Köyü Elmaslar Sitesi Tatvan 

Tatvan İcra Dairesi Müdürlüğü, Bitlis Tatvan Çayırönü'nde yer alan 7 katlı bina ve arsasını 18 milyon 412 bin 318 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Depremler konut sektörünü kökten değiştirdi! Kentsel dönüşüm hız kazandı!

6 Şubat Kahramanmaraş depremleri konut sektörünü kökten değiştirdi. Depremler, özellikle kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gözler önüne serdi. 

İnşaat sektörünü 2024'te zor günler bekliyor!

Özel tüketimi azaltmaya yönelik atılan adımlar ve maliyet artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiledi. 2024 yılında da inşaat sektörünü zor günlerin beklendiği belirtildi.

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!

ABD konut piyasası Fed’in faiz artırımıyla beraber sıcaklığını kaybetti. Uzun zamandır zorda olan konut piyasasında bir çöküş yaşanmamasının ise Y kuşağı nedeniyle olduğu iddia ediliyor.

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Satışı 27 TL ama yüzde 70 verim veriyor... Ondan kilosu 100 TL olan ürün çıkıyor. Hemen alın

Salça döneminin gelmesinin ardından vatandaşlar hangi ürünün daha verimli olduğunu merak etmeye başladı. Şu anda salça konusunda en verimli biberin kapya biber olduğu ifade ediliyor. Yüzde 70 verim sağlayan biberin kilosu 25 TL.

Sanayi üretimi Mayıs ayında aylık yüzde 1,1 artarken, yıllık yüzde 0,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, sanayi üretim endeksi, Mayıs ayında aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 0,2 düşüş gösterdi.

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

Konut fiyatları Mart'ta yıllık yüzde 132,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Mart ayında aylık yüzde 5,4 ve yıllık yüzde 132,8 artışla 809,3 seviyesinde gerçekleşti.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Çayırönü Köyü Elmaslar Sitesi Tatvan  Haberi

Çayırönü Köyü Elmaslar Sitesi Tatvan 

Tatvan İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından Bitlis İl, Tatvan İlçe, 272 Parsel, Çayırönü Mahalle/Köy, İskele Mevkii'nde yer alan 7 katlı bina ve arsasını 18 milyon 412 bin 318 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 29 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

İhale ilanı:
T.C.TATVAN İCRA DAİRESİ
2018/188 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Bitlis İl, Tatvan İlçe, 272 Parsel, ÇAYIRÖNÜ Mahalle/Köy, İskele Mevkii, Tatvan İcra Hukuk Mahkemesi'nin 2018/44 esas sayılı dosyasından alınan bilirkişi raporuna göre taşınmaz Vangölü kıyısı kenarında, Tatvan-Van karayoluna 220 metre mesafede, Tatvan Kaymakamlığı'na 2850 metre mesafededir.Taşınmaz üzerinde 2 bodrum+zemin+4 normal(2B+Z+4)kattan oluşan 7 katlı betonarme karkas yapı mevcuttur. Yapının kaba iskeleti tamamlanmış sıva+boya yapılmıştır. Bazı bölümlerinde seramik...