26 / 07 / 2024

çekiç modelleri

çekiç modelleri

HERKESİN evinde bir alet çantası vardır. EVLERDEKİ alet çantalarındaki çekiçli, tornavidalı dönem bitiyor. Teknolojinin yardımını alan yeni nesil bu aletler kullanıcıların güç harcamadan ev işleri yapabilmesini sağlıyor.

Fiat'ın yenilenen Scudo ve Ulysse modelleri satışa çıktı! İşte fiyatları!

Fiat'ın yenilenen Scudo ve Ulysse modelleri satışa çıkarıldı. Fiat'ın Yeni Scudo Van mmodeli 1 milyon 132 bin 900 TL'den, Ulysse de 1 milyon 586 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 

Vergisiz alınabilecek bilgisayarlar listelendi! Öğrencilere 5.500 TL indirimli ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri...

Milyonlarca genci kapsayan ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri netlik kazanmaya başladı. Peki, 9 bin 500 TL ve altı ÖTV indirimli alınabilecek bilgisayar modeller ve markalar neler? İşte detaylar...

BES’te kısmi çekiş hakkı geldi! Uzmanlar uyardı! Sistemi durağanlığa mı sürükleyecek?

BES'teki birikime kısmi çekiş hakkı geldi. Bu doğrultuda, katılımcılar sistemden çıkış yapmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek. Uzmanlar BES havuzundan gerçekleştirilecek yüklü ödemelerin sistemi durağanlığa sürükleyebileceği konusunda uyardı.

Bugün yeni ev sahipleri belli oluyor!  2+1, 3+1 Alanya 250 Konut Projesi TOKİ 18 Eylül 2023 canlı kura çekişi ekranı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Alanya Mahmutlar Mahallesi 250 Konut Projesi’ nin çekişinin bugün saat 14:00'da yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

O marketten tamı tamına 2 bin TL’lik hediye çeki! Son gün 28 Ağustos! Acele eden hediye çekini kapacak!

Birçok alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlayan TEB, yeni kampanyasıyla geri döndü. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Migros’tan 2 bin TL’ye varan hediye çeki kazanacağını duyurdu.

Zeytinyağı adeta can çekişiyor! Kuraklık yüzünden zeytinyağı üretimi resmen çakıldı!

Küresel zeytinyağı piyasaları resmen can çekişirken, nedeninin Akdeniz’i kavuran sıcak dalgaları ve bu yüzden çıkan orman yangınları olduğu öğrenildi. Üstelik, Avrupa’daki zeytinyağı üretiminin 2023’te, son beş yıllık ortalamaya göre yüzde 30’dan fazla düşeceği belirtildi.

Müştemilat nedir? Müştemilat modelleri ve kanunu nedir? 

Sözlükte eklenti anlamına gelen müştemilat, bir yapının belirli bölümünü yansıtır. Emlak terimlerinden biri olan müştemilat, evden ayrı olan bazı yerleri ifade eder. Peki müştemilat tam olarak nedir, müştemilat modelleri ve kanunu ne anlama gelir? İşte müştemilat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Yapay zeka destekli Samsung klimanın fiyatı açıklandı! Üstelik klima alana IKEA hediye çeki fırsatı!

Samsung, yaz aylarının gelmesiyle beraber son teknolojik özelliklerle donattığı AR09CXFCABT/SK duvar tipi klimasını tanıttı. Bunun yanı sıra, yapay zekâ desteğinin bulunduğu bu klimayı alana IKEA hediye çeki verileceğini de duyurdu.

NN, BES'e yatırım yapanlara Teknosa'dan 105 bin lira değerinde hediye çeki!

NN Hayat ve Emeklilik ile bireysel emeklilik sözleşmesine ek katkı payı ödeyerek geleceğe yatırım yapan kişilere, Teknosa'dan hediye çeki kazanma fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Samsung modelleri için Android 14 / One UI 6.0 güncellemesi: Temmuz 2023 güncel liste!

Samsung modelleri arasında, Android 14 tabanlı One UI 6.0 güncellemesini alacak olanlar hangileridir, şimdiye kadar bilinen tüm modelleri sizinle paylaşıyoruz.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

çekiç modelleri Haberi

çekiç modelleri

HERKESİN evinde bir alet çantası vardır. Çekiç, matkap, tornavida. Bu aletler hiç beklenmedik anlarda evlerdeki tüm işlerin üstesinden geliyor. Ancak bu aletleri kullanabilmek için güç de kullanılması gerekiyor. Teknolojiden destek alan yeni nesil ev aletleri ise duvar delmeyi, çivi çakmayı ve hatta beton kırmayı bile çocuk oyuncağı haline getiriyor. Yeni nesil ev aletlerinin fiyatları ise eski dönemlere oranla oldukça düşmüş durumda.


Evlerde en sık kullanılan aletlerin başında matkaplar bulunuyor. ‘Vites’ teknolojisine sahip olan yeni nesil matkaplar, darbe özelliklikleriyle en sert duvarları bile delebiliyor. Matkapların yanı sıra vidalama makineleri alet çantalarındaki yerini aldı. Tornavidaların yerine geçmeyi başaran bu aletler, değişen uçlarla tüm vidalara uyumlu olabiliyor. Son dönemlerde dikkat çeken ev aletleri arasında boya makineleri de var. Fırçaların yerine geçen bu makineler,...