28 / 04 / 2024

Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açılış

Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açılış

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı.

Manisa'daki 103 bin bağımsız bölümün risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle şehirdeki 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Manisa'nın röntgeni çekiliyor! Toplam 600 bin bağımsız yapıdan 103 bin adetine risk analizi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi işbirliğiyle, Manisa’daki 17 ilçede 600 bin bağımsız yapının depreme dayanıklılık testi için İşbirliği protokolünün imzalanmasının ardından 103 bin bağımsız bölümde bina risk analizi gerçekleştirildi. 

Deprem ve sel felaketlerine rağmen Güneydoğu Anadolu ihracatta şaha kalktı!

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, “Bölgede 6 ayda 5,3 milyar dolarlık ihracat gerçekleşti. Bu rakamın yüzde 28,8’ini birlik olarak biz gerçekleştirdik” dedi.

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Manisa Demirci Meslek Yüksekokulu'na ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Demirci Meslek Yüksekokulu'nun olduğu binanın yan tarafında Manisa Büyükşehir Belediyesine ait olan arsa, meslek yüksekokuluna ek bina yapılmak üzere üniversiteye bedelsiz devredildi

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Bivalvia projesini gezdi!

Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, Biva Mimarlık’ın Bostanlı’da hayata geçirdiği Bivalvia projesinin şantiyesini gezdi. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolu mecliste!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü yolunun yapımına ilişkin olarak CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer yazılı soru önergesi hazırladı..

CBÜ Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı!

Manisalı İşadamı Dündar Çiloğlu tarafından Uncubozköy’de hayata geçirilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji Ek Binası’nın temeli atıldı.

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri!

TOKİ Manisa Celal Bayar Üniversitesi konut teslimleri detayları haberimide yer alıyor. 319 konutun yer aldığı projede teslim işlemleri; 17 Temmuz 2017 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılıyor.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde fakülte inşaatı tamamlandı!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasının inşaatı tamamlandı.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Manisa Hafsa Sultan Hastanesi’ne ek bina geliyor!

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Ek Poliklinik ve Öğretim Üyesi Odaları ile Derslik Binasının temel atma töreni geçtiğimiz gün gerçekleşti

Celal Bayar Üniversitesi'ne yeni tedavi merkezi!

Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı Radyonüklid Tedavi Merkezi açıldı.

Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açılış Haberi

Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu açılış


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonu, okulun 19. Dönem mezuniyet töreni ile birlikte şölen havasında hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, gençlerin en güzel şekilde yetişmesi, donanımlı, birikimli, vizyon sahibi bireyler olması amacıyla eğitim spora kadar her alanda verdikleri desteğin süreceğini söyledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da Büyükşehir Belediyesi sayesinde Gemliklilere verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, katkıları nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti.


Bursa’nın sporda da marka kent olması için yeni stadyumdan amatör kulüplere sahalar, yüzme havuzlarından branşlara özel spor tesislerine kadar her alanda önemli yatırımları hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, spor salonu kazandırdığı eğitim kurumlarına Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi’ni de ekledi. Daha önce de Gemlik Anadolu İmam Hatip...