25 / 08 / 2024

Cengiz Holding Cennet Koyu plaj

Cengiz Holding Cennet Koyu plaj

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Bvlgari Resort Bodrum geliyor! Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu'ndaki oteli için imzalar atıldı!

Cengiz İnşaat’ın Bodrum Cennet Koyu’nda hayata geçirdiği ve kamuoyunda tartışmalara neden olan otel inşaatında imzalar atıldı. Bvlgari Hotels - Resorts, Jeweler of Hospitality koleksiyonunun 12. halkası olarak planlanan ve 2026'da Bodrum'da açılacak yeni otel için anlaşma imzaladığını açıkladı.

Cengiz Holding'in Cennetkoy projesine mahkemeden de olumlu karar çıktı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy'deki Cennetkoy'u cehenneme çeviren projesini hız kesmeden sürdüren Cengiz Holding'e mahkemeden olumlu karar çıktığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Cengiz Holding'in yankıları dinmeden Bodrum'daki iki yeni proje için daha düğmeye basıldı!

Cengiz Holding'in Bodrum'un Cennetkoy'unda hayata geçireceği proje için ÇED Gerekli Değildir kararı verilmesinden sonra Bodrum'da iki proje daha inşa edileceği belirtildi. İşte detaylar...

Bodrum Gölköy Mahallesi’ndeki cennet koyunda yer alan projeye ÇED istenmedi...

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gölköy Mahallesi’ndeki cennet koyda geçen sene inşaata başlayan Cengiz Holding’in, arkeolojik ve doğal sit alanındaki 780 dönümlük arazide cenneti cehenneme çeviren projesine 'ÇED gerekli değildir' raporu verilmesi Bodrumluların tepkisini çekti. 

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu’ndaki kapasite artışına onay çıktı! 

İş insanı Mehmet Cengiz’in şirketi Cengiz İnşaat'ın Muğla Bodrum’daki Cennet Koyu’nda yapım çalışmalarına başladığı otelin kapasite artışı onaylandı. İşte detaylar...

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki otel inşaatına yeniden başlandı!

Cengiz İnşaat tarafından Ekim 2022 yılında inşaatı başlanan projenin çalışmaları Aralık'ta iptal edilmişti. Cennet Koyu'ndaki inşaat çalışmaları yeniden başlatıldı. İşte ayrıntılar...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesini resmen büyütüyor!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesini büyütmek için düğmeye bastı.   Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi 658 milyon 436 bin 604 TL'ye mal olacak.

Eti Alüminyum, haddehane yatırımıyla cari açığı 350 milyon dolar azaltacak!

Cengiz Holding grup şirketleri arasında yer alan Eti Alüminyum, Konya'nın Seydişehir ilçesinde 3 milyar TL tutarında haddehane yatırımıyla cari açığın azaltılmasına 350 milyon dolarlık katkıda bulunacak.

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Cengiz Holding Cennet Koyu plaj Haberi

Cengiz Holding Cennet Koyu plaj

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu’nda projesini Meclis’e taşıdı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

“Cengiz Holding bünyesinde bulunan bir şirketin Muğla’nın Bodrum ilçesinin en güzel koylarından biri olan Cennet Koyu’nda 'Sahil Düzenleme, Koruma Yapıları ve Dolgu Alanı' projesi hazırladığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ÇED başvurusunda bulunduğu, proje kapsamında koya dört mendirek ile iki plaj kurmayı planladığı kamuoyuna yansımıştır. 

Sözkonusu  proje alanı, ‘kültür varlıkları’, ‘tabiat varlıkları’, ‘3’üncü Derece Arkeolojik Sit Alanı’ ve ‘koruma alanı’ içerisindedir. Proje çevresinde...