15 / 05 / 2024

Çeşme plaj işletmeleri

Çeşme plaj işletmeleri

Veysi Öncel, Eylül ayının gelmesiyle birlikte plaj işletmelerinin kapılarına kilit vurmasını kınadığını söyledi. Öncel, "3 ay para kazanııp Eylül'ün ilk günü kapatıyorlar. Çeşme için biraz fedakarlık yapmalılar" dedi

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Çeşme'de hem denize sıfır hem tarım alanındaki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında!

İzmir Çeşme Ovacık’taki Gücücek Koyu rezidans tehlikesi altında. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Biva Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Yılmaz’a ait şirket halk plajına da içine alacak biçimde yeni bir proje hazırladı.

Çeşme'de Gücücek Koyu kiralama ihalesinde karar çıktı! 

İzmir Çeşme'de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ücretsiz denize girilen yerlerden biri olan Gücücek Koyu için kiralama ihalesine çıkması ile başlatılan hukuki mücadele sonuçlandı. Buna göre, mevcut bölgeye beş yıldızlı halk plajı yapılacağı kaydedildi.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

Marinera Çeşme'de 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleri ister satın alın ister kiralayın! İşte Marinera Çeşme fiyat listesi

Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Marinera Çeşme projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşmakta. Bu konutlar satın alınabildiği gibi aynı zamanda kiralanabiliyor da. İşte Marinera Çeşme projesi ile ilgili ayrıntılar...

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı'nın merakla beklenen Çeşme projesinde ön talep süreci başladı. DAP Yapı, Çeşme projesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Çeşme projesindeki sit değişikliğine tepki!

İzmir’in Kanal İstanbul’u şeklinde belirtilen Çeşme Projesi için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bölgenin niteliğinde değişikliğe gitti. Çevrecilerin açtığı davalar sonucunda, Danıştay tarafından bilirkişi incelemesi yapılması kararı alındı. 

Çeşme'deki kaçak rezidans için yıkım kararı verildi!

Çeşme Belediyesi, CHP’li Meclis üyesi Aybars Yıldırım’ın imar barışından faydalanarak normal şartlarda 2 kat konut imarı olan alana yaptığı 29 ayrı bölümden meydana gelen 6 katlı rezidans için yıkım kararı verdi. 

Çeşme plaj işletmeleri Haberi

Çeşme plaj işletmeleri


Mayıs ayının ilk haftasında ünlü isimler, tatilciler ve İzmirlilerin akın etmesiyle turizm sezonunu açan ve büyük hareketlilik yaşanan Çeşme'de, plaj işletmeleri yine Eylül'ün ilk gününden itibaren kapılarına kilit vurdu. Aya Yorgi Koyu'ndaki mekanların yanı sıra Pırlanta Plajı, Alaçatı, Alaçatı Port ve Şifne'deki bir çok plaj işletmesi ve eğlence merkezinin Eylül ayının gelmesi ile birlikte kapılarını kapatmasını eleştiren ÇEŞTOB Başkanı Veysi Öncel, "Bu işletmeler üç ay boyunca çok büyük paralar kazanıyor. 1 Eylül olduğunda da kapılarını kapatıyorlar. Bu durum çok üzücü. Eğlence mekanları en azından Eylül ayının sonuna kadar az personelle yine de hizmet verse inanın Çeşme'nin sezonu da uzar. Ancak işletme sahipleri bu hassasiyette değil. Onları kınıyoruz" diye konuştu.

Çeşme'deki nitelikli yatak kapasitesinin azlığı nedeniyle yabancı tur operatörlerinin Çeşme'yi tercih...