03 / 05 / 2024

Ceva Florida

Ceva Florida

CEVA, Florida’nın Jacksonville kentinde ilk Lojistik Mükemmellik Merkezi’ni hizmete açtı. CEVA, İtalya’da 13,500’den fazla eczane ve hastaneye hizmet vererek ilaç lojistiğindeki iddiasını da ortaya koydu...

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

Florida'da emlak piyasasını Messi belirledi!

İş adamı Bet David'in göre Lionel Messi'nin Fort Lauderdale bölgesine taşınmasıyla birlikte civarda yer alan konutların da değeri arttı...

Sirius Florida'da 660 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünü yeni bir yatırım modeliyle hareketlendirmeyi hedefleyen Sirius Yapı, uygun ödeme koşullarıyla ortak tapulu, kira garantili bir yatırım fırsatı için düğmeye bastı.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Güney Florida'daki cazip lokasyonlar Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi!

Amerika'nın en büyük lüks gayrimenkul uzmanları arasında yer alan Related Group, Güney Florida'daki cazip lokasyonların Türk gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdiğini kaydetti.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Sirius Florida 2025 sonunda teslim!

Durağan giden konut sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Sirius Florida projesinin 2025 sonunda sahiplerine teslim edeceklerini söyledi.

Sirius Florida satışa çıktı! Yeni proje

Sirius Yapı tarafından İzmir Çiğli Yakakent’te yapımı devam eden Sirius Florida projesi satışa çıktı. Yeni Proje. İşte Sirius Florida ile ilgili ayrıntılar...

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ABD'de felaket! Florida'da 12 katlı bina çöktü!

ABD'nin Florida eyaletinde bulunan 12 katlı bir bina çöktü. Çöken binanın enkazında çok sayıda yaralı olduğu düşünülüyor.

Ceva Florida Haberi

Ceva Florida

Dünyanın önde gelen tedarik zinciri yönetim şirketi CEVA’nın CEO’su Marvin O. Schlanger, Şikago’da yapılan “11. Yıllık 3PL Zirvesi”nin açılış konuşmasında CEVA’nın 2013 yılı yatırımlarını açıkladı. Schlanger, “Gözümüzü geleceğe çevirdik ve işimizi büyütmeye odaklandık. IBM ile bir bulut (cloud) bilişim anlaşması yaptık, bu anlaşma ile Bilgi Teknolojileri alt yapımızı güçlendirdik. İtalya’nın Stradelle kentinde Pharma City’yi açtık. Böylece CEVA olarak 13,500’den fazla eczane, hastane ve diğer noktalara ulaşma imkanına kavuşmuş olduk. Böylece ilaç lojistiğindeki iddiamızı da bir kez daha ortaya koymuş olduk. Aynı zamanda Florida’nın Jacksonville kentinde ilk Lojistik Mükemmellik Merkezi(Center of Logistics Excellence)’mizi bu yıl hizmete açtık. Bu merkez ile gerçek bir çalışma ortamında müşterilerimize bütün yeteneklerimizi geniş kapsamlı bir şekilde  gösterebiliyoruz.”


Schlanger, “Bütün dünyada bıraktığımız iz CEVA ve müşterilerimiz için...