23 / 05 / 2024

Çevre Bakanlığı destek

Çevre Bakanlığı destek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar “Son 10 ayda belediyelerin toplam 389 projesine 60 Milyon 939 Bin 158 TL destek sağlandı. Yerel idarelere desteğimiz devam edecek” dedi...

Aile Bakanlığı destek kesesini açtı! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına hemen 1250 TL yatırılıyor! 

Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapıyor. Bu kapsamda başlatılan Aile Destek paketi ile 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapılıyor.

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek ödemesi açıklaması. Bu kadar para verilecek

Aile Bakanlığı destek ödemesi çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından son olarak İŞKUR ile birlikte başlatılan destek kampanyası yine birçok kişiye faydalı olacak.

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde flaş gelişme. PTT'den alacaksınız. 7 bin 200 TL ile 15 bin TL arasında değişiyor

Aile Bakanlığı tarafından verilen destek ödemeleri alan vatandaşlar hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. PTT'den alacağınız ödemeler hakkında önemli detaylara yer verildi.

Aile Bakanlığı destek ödemeleri ne kadar zamlandı?

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeleri alan vatandaşlar destek ödemelerinin ne kadar zamlandığını merak ediyor. İşte Aile Bakanlığı destek ödemesi zam miktarı.

Aile Bakanlığı destek ödemelerine flaş zam

Aile ve Sosyal Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ödemeleri alan vatandaşlar şu sıralar ayrı bir sevinç yaşıyor. İşte nedeni...

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı Destek Ödemeleri hakkında flaş açıklama

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlarımıza yönelik verilen destek ödemeleri hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile Bakanlığı destek ödemelerine flaş zam geldi. Cebinizde dolacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen destek paralarına da zam geldi. Vatandaşlar zamlı miktarların ne kadar olduğunu merak ediyordu. Bu miktarları sizler için derledik.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan müjdeli haber: Yeni Destek Programları Yolda!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, destek ödemeleri konusunda vatandaşların daha iyi koşullarda faydalanabilmesi için yeni düzenlemeler üzerinde çalışmaktadır. Bu düzenlemelere ilişkin ayrıntılar haberimizde bulunmaktadır.

Aile Bakanlığı kara haberin ardından güneş açtıran müjde! Aile destek programı bitiyor diye üzülüyorsanız, buraya koşun!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, destek ödemelerinde vatandaşların daha iyi koşullarda faydalanabilmesi için yeni düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. Bu düzenlemeler hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır.

Aile Bakanlığı Destek Mayıs 2023 ödemeleri! Son dakika... Tek tek açıklandı!

Aile Bakanlığı'nın vatandaşlara yönelik destek ödemeleri hakkında pek çok soru var. Bunlardan biri de mayıs ayında ödemelerin hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili. Aşağıda detaylar yer almaktadır.

Aile Bakanlığı Destek ödemeleri mayıs ayında yatacak mı?

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenecek destek ödemeleri hakkında merak edilen sorular var. Bu sorulardan biri de mayıs ayında hesaplara paraların yatırıp yatırmayacağı yönünde. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı destek ödemelerinde temmuz ayı için kötü haber

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen destek ödemeleriyle ilgili flaş bir bilgi ortaya çıktı. İşte Aile Bakanlığı tarafından yapılan ödemeler hakkında temmuz ayına ilişkin kötü haber.

Çevre Bakanlığı destek Haberi

Çevre Bakanlığı destek

Bakan Erdoğan Bayraktar belediyelere yapılan mali yardımı açıkladı. Bayraktar yaptığı açıklamada “Çevre kirliliğinin giderilmesi için 190 projeye 20 Milyon 136 Bin 663 TL, Atıksu arıtma tesisleri için 17 projeye 4 Milyon 566 Bin 344 TL, 16 Kanalizasyon projesine 2 Milyon 703 Bin 151 TL, 8 Katı atık tesisine 4 Milyon 200 Bin, 6 Müşavirlik projesine 793 Bin, 2 Bisiklet yoluna 2 Milyon, 159 Çöp toplama aracına 26 Milyon 540 Bin, toplam 389 projeye 60 Milyon 939 Bin 158 TL destek sağlandı” dedi.


150 park projesine 296 başvuru


Çevreci sokak projeleri için gelen taleplerin değerlendirilmesine devam edildiğini belirten Bakan Erdoğan Bayraktar  “Nüfusu 5 Bin ile 25 Bin arasında olan il ve ilçe belediyelerinin hazırlayacakları tip park projelerinden 310 adet başvuru geldi. Bunlardan...