27 / 04 / 2024

Ceyhan Türlübaş kentsel dönüşüm son durum

Ceyhan Türlübaş kentsel dönüşüm son durum

Ceyhan Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içersinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alıyor! 35 yaşından küçük herkes başvurabilir! 

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 15 uzman yardımcısı alımı detayları belli oldu. Peki kimler başvurabilir? İşte ayrıntılar...

Çiftçiler aman dikkat! Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını kaçırmayın! Son tarih resmen açıklandı! 

Çiftçi Kayıt Sistemi için başvurular 1 Eylül tarihinde resmen başlamıştı. Peki Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son tarih ne zaman? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TÜGEM Başkanı uyardı: Dolardaki yükseliş konut fiyatlarını artırabilir!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Burada yaşanacak nakit çıkışı gayrimenkul piyasalarına dönebilir görüşündeyiz. Bu da fiyatları yükseltecektir” dedi.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralarda 2 Temmuz hazırlığı başladı! Zam oranı yüzde 100'ü bulabilir!

Yüzde 25 zamma takılmak istemeyen konut sahipleri, kiralık konutlarını ilandan kaldırıyor. Kiralarda 2 Temmuz hazırlığı başladı. 

Hadise 40 milyon TL değerindeki evine artan masraflardan dolayı bir türlü taşınamıyor!

Hadise, Yeniköy'den 40 milyon TL'ye aldığı evin yenilenmesi için ayırdığı 3 milyon TL'nin yeterli olmamasından dolayı bir türlü taşınamadı.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

Migros’ta süt indirimleri başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta dev süt indirimi başladı! Pastörize sütlerde yüzde 25 indirim başladı. İşte 27 Ocak 2023 fiyat listesi…

Site aidatlarını yükseltmek için her türlü şike yapılıyor! Yöneticiler 1 milyon TL'yi cebe atıyor!

Enflasyon ve döviz kurunu bahane ederek, aidatlara yüzde 200'lere varan oranda fahiş zamlardan sonra kötü yönetilen bir çok siteye kayyum atandı. Şimdilerde ise aidat paralarıyla gezip maliyetini site sakinlerine yükleyen yöneticiler türemeye başladı.

Ceyhan Türlübaş kentsel dönüşüm son durum Haberi

Ceyhan Türlübaş kentsel dönüşüm son durum

Ceyhan Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar devam ediyor. 

Türlübaş Mahallesi Dr. Mahir Alp Boydak Bulvarı üzerinde bulunan ve kentsel dönüşüm alanı içersinde yer alan 2 katlı metruk bina, Ceyhan belediyesi tarafından yıktırılıyor. 


Yıkım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, " hemşehrilerimizin de bildiği üzere kentsel dönüşüm projemiz kapsamında ilk yıkımı belediyemize ait olan park ve bahçe müdürlüğü binamızın yer aldığı alanda yapmıştık.

Bugün burada 2 katlı metruk binanın yıkımını gerçekleştiriyoruz. Allah'ın izniyle hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Görev süremiz boyunca 'Halka Hizmeti Hakka Hizmettir' anlayışıyla çalışmanın gayretindeyiz. Çıktığımız bu yolda Rabbül Âlemin yardımcımız olsun." dedi. 


Çukurova...