06 / 05 / 2024

Çiğli KİPA AVM ihale

Çiğli KİPA AVM ihale

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Promes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Erdem Şengül tarafından kuruldu.

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

Cubicm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de Kubilay Turhan tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir'den arsa fırsatı! Çiğli'de 15 arsa satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Çiğli'de yer alan 15 arsayı 2 milyon 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor... 

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Şişli'de akıllara durgunluk veren gecekondu yıkımı!

Şişli Belediyesi zabıta ekipleri molozlar arasında saklanan yavru kedilere rağmen gecekonduyu yıktı. Akıllara durgunluk veren yıkımda kedilerin akıbetinin ne olduğu ise bilinmiyor.

İzmir Çiğli'de 26.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Karşıyaka 1. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 22457 ada 2 parselde yer alan arsayı 26 milyon 721 bin 694 TL'ye satıyor...

İzmir Çiğli halkı yıkım korkusu yaşıyor!

Geçtiğimiz hafta İzmir Çiğli'de meydana gelen heyelan nedeniyle Çiğli'de 33 ev zarar görmüştü. Evlerinin yıkılmasından korkan ilçe sakinleri çözüm bekliyor. 

İzmir Çiğli'de 33 ev yıkılma tehlikesi altında!

İzmir Çiğli'de heyelan nedeniyle hasar gören evlerde inceleme yapan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, söz konusu evlerin her an yıkılabileceğini dile getirdi. 

İBB'den Şişli'de 450 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 450 milyon TL olarak belirlendi.

Çiğli KİPA AVM sahibinden satılıyor!

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi'nde bulunan Çiğli KİPA AVM, akaryakıt istasyonu ve açık otopark sahibinden satılıyor.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Çiğli KİPA AVM ihale Haberi

Çiğli KİPA AVM ihale

İzmir'in Çiğli ilçesi, Küçük Çiğli Mahallesi, 21577 ada 14 nolu parselde yer alan, üzerinde AVM bulunan gayrimenkul satılıyor.

Sahibinden satılan gayrimenkulün toplam arsa büyüklüğü 58 bin 199 metrekare olarak açıklandı. Arsanın üzerinde AVM, sinema merkezi, akaryakıt istasyonu ve açık otopark bulunuyor.

Kapalı teklif alma yöntemiyle satışa çıkarılacak gayrimenkul için tekliflerin 6 Mart 2020 Cuma günü saat 17:00'ye kadar yazılı olarak ulaştırılması gerekiyor.

Güncel imar durumu:
56.619 metrekare M Koşullu Ticaret Alanı E:1,50
1.500 metrekare Akaryakıt İstasyonu E: 0,30

İletişim:
[email protected]
0532 396 96...