22 / 07 / 2024

Cihat Sert

Cihat Sert

Ikra İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menice Yelek ve Cihat Sert ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Mevlana Mahallesi, 833 Sokak'ta kuruldu.

Selçuk Geçer altın ve dolar yatırımcısına seslendi! Hazır olun, çok sert geliyor!

Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyardı. Geçer, piyasalardaki gelişmeleri değerlendirerek yatırıcmılara 'hazır olun sert geliyor' uyarısında bulundu.

Konut piyasasındaki fiyat artışları dengeyi bozuyor: İlan sitelerine sert yaptırım önerisi!

İlan sitelerinde sık sık yükseltilen fiyatlar sebebiyle konut piyasası dengeyi bulamıyor. Değer yatırımcısı Yavuz isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin ilan sitelerine sert yaptırım önerisini dile getirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Satılık konut ilanlarının arka yüzü! Gerçek düşüş daha sert! İstanbul'da ev fiyatları dolar bazında yüzde 20 düştü!

Sahibinden.com'daki verilere göre İstanbul genelinde satılık ev fiyatlarının dolar bazında yüzde 20 düştüğünü söyleyen yatırımcı Bora Özkent, ilan fiyatlarının arka yüzünden bahsederek gerçek düşüşün daha sert olduğunu açıkladı.

Borsa İstanbul'da Fikirtepe depremi! Emlak Konut GYO hisseleri sert düştü!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Fikirtepe'de yer alan 1.615 bağımsız bölümü 11.5 milyar liraya satın aldığını duyurdu. Söz konusu bu açıklamadan sonra şirketin hisselerinde sert düşüş yaşandı. Borsa İstanbul iki defa devre kesti.

'Sert dalgaya hazır olun' diyen İslam Memiş'ten yeni bir son dakika açıklaması geldi! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, para piyasalarına ilişkin de çok önemli detaylar paylaştı. İşte 'Sert dalgaya hazır olun' diyen İslam Memiş'ten gelen o yeni açıklamalar...

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına sert çıktı: 'Sen kimsin? Ev benim'

Ülkemizde son dönemlerde ciddi bir sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi şarkıcı Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin lira kira ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" dedi.

Almanya’da konut fiyatlarında 2000 yılından beri en sert düşüş yaşandı!

Almanya Federal İstatistik Ofisi tarafından açıklanan verilere göre Almanya’da konut fiyatları geçen sene bir önceki seneye göre yüzde 8,4 gerileme gösterdi. Böylelikle ülkede konut fiyatlarında 2000'den bu yana en sert düşüş yaşanmış oldu.

Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası sert açıldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan Dolar/TL kuru son günlerde tarihi rekorunu kırarken Tahtakale döviz fiyatları ile resmi kur arası da sert açıldı. İşte Ekonomist Cihat Çiçek'in konu ile ilgili paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

TİMOSEN Başkanı Sert, 'Deprem enkazı işçileri öldürüyor, yönetmelikler uygulanmıyor'!

Deprem bölgesinde enkaz kaldırma ve inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda iş kazalarında da çok sayıda artış yaşandı. TİMOSEN Başkanı Ahmet Sert, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bu iki ilde konut satışlarında sert düşüş! Almak isteyen alamadı, satmak isteyen de satamadı!

Ekonomide yaşanan sorunların en olumsuz etkilediği sektörler arasında yer alan inşaat sektöründe sular durulmuyor. Aktarılan detaylara göre bu iki ilde konut satışlarında sert düşüş görüldü.

Konutta talep resmen çakıldı! Önceki aylara göre yüzde 50'lik sert düşüş!

Konut talebinin önceki aylara göre yüzde 50 oranında azaldığı belirtiliyor. Peki, konut piyasasındaki sert düşüşün temel nedeni ne? İTO Gayrimenkul Komite Başkanı Hakan Akdoğan, merak edilenleri yanıtladı.

Cihat Sert Haberi

Cihat Sert

Ikra İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Menice Yelek ve Cihat Sert ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Gaziosmanpaşa, Mevlana Mahallesi, 833 Sokak'ta kuruldu. 


Ikra İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu,fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri,içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj...