12 / 05 / 2024

Çinde deprem ne zaman oldu

Çinde deprem ne zaman oldu

Çin'in güneydoğusundaki Yünnan eyaletinin Caotong kentinde 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çin Deprem Ağları Merkezi, depremin öğleden sonra yerel saatle 16.30'da yerin 12 kilometre altında meydana geldiğini duyurdu.

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, tek tek açıkladı: İstanbul'da 10 yıl içinde deprem....

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Ercan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 10 yılı işaret etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Yüzde 25 zam sınırı bittiğinde kira zamları ne kadar olacak? Kiracılar ve ev sahipleri dikkat!

Geçtiğimiz senelerde kira artışlarına getirilen yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor. Peki zam sınırı bittiğinde kira zamları ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Bakan Ali Yerlikaya müjdeyi verdi! Her ay 15-20 bin konut ve köy evi hak sahiplerine teslim edilecek!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hedeflerinin 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmak olduğunu açıkladı. 

Japonya'da 7.6 şiddetinde deprem oldu! Aynı şiddetteki deprem bizde olsa ne olurdu?

Japonya'da 7,6'lık depremde 50'den fazla bina yıkılırken, 48 kişi öldü. Peki  Aynı şiddetteki deprem bizde olsa ne olurdu? 

Deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? Milletvekilleri sordu, Bakan Özhaseki il il açıkladı!

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki deprem bölgesi olan 11 ilde konutlar ne zaman teslim edilecek? İşte Meclis'ten o konuşmalar...

Deprem bölgesindeki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzede başvurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde uygulanan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 245 bin afetzedenin başvuru yaptığını söyledi.

Galata Kulesi'nde restorasyon başladı! Deprem riski kontrolü de yapılıyor! Restorasyon ne zaman tamamlanacak?

Galata Kulesi’nde 1 Kasım’da başlayan restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'un simgesi için deprem kontrolü de yapılıyor. Peki Galata Kulesi restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

2023 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? 

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen kentlerde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki 2023 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

SON DAKİKA! Peş peşe üç deprem! En son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu?

Son depremlerin listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin tarafından her yeni depremle beraber güncelleniyor. Peki, en son artçı deprem ne zam oldu? Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Denizli deprem son dakika...

SON DAKİKA DEPREMLER: Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu? 23 Ağustos 2023!

Son dakika deprem açıklamaları ve AFAD ile Kandilli Rasathanesi tarafından sağlanan deprem listesi vatandaşlarca merak ediliyor. Peki, az önce deprem mi oldu? En son deprem nerede, ne zaman oldu? 23 Ağustos 2023 son depremler!

Çinde deprem ne zaman oldu Haberi

Çinde deprem ne zaman oldu

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinin Caotong kentinde bugün meydana gelen 6,5 büyüklüğündeki depremde en az 150 kişinin öldüğü bildirildi.


Çin Devlet Televizyonu, depremde en az 150 kişinin öldüğünü, binden fazla yaralı olduğu duyurdu. Şinhua haber ajansına konuşan bir yetkili, bölgede çok sayıda binanın yıkıldığını söyledi.


Çin Deprem Ağları Merkezi, depremin öğleden sonra yerel saatle 16.30'da, yerin 12 kilometre altında meydana geldiğini açıklamıştı. Deprem bölgesinde elektriklerin kesildiği ve iletişim sıkıntısının yaşandığı belirtilmişti.


Caotong kentinde 2012 yılında meydana gelen 5,7 büyüklüğündeki depremde 80 kişi ölmüş ve 800'den fazla kişi yaralanmıştı. Yünnan eyaletinde 1970 yılında meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremde ise en az 15 bin kişi hayatını...