04 / 05 / 2024

Cumhur Bilgili kibar holding

Cumhur Bilgili kibar holding

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Bilgili, 2014 yılında “Yılın Risk Profesyoneli” ve 2015 yılında ‘Yılın İş Sürekliliği Stratejisi’ büyük ödüllerine sahip.

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serdar Bilgili, New York'taki yeni gökdelen yatırımını ‘yakında’ diyerek duyurdu! 

Beşiktaş’ın eski başkanı ve Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, New York’ta ortak olduğu gökdelenin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı ve ‘yakında’ dedi. İşte detaylar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Kibar Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili 2 yeni şirket kurdu: Bilgili Holding'ten yatırım atağı!

Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili, Beşiktaş'ta iki yeni şirket kurdu. Şirketlerin sermaye bedelleri toplam 102 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Serdar Bilgili, ortaklarını dava etti!

Ünlü iş insanı Serdar Bilgili, ABD’de peş peşe yaptığı gayrimenkul alımları ile adından dünya çapında söz ettiriyor. Bilgili, ABD’li emlak kralı Michael Shvo'yu usulsüz harcamaları nedeniyle dava etti.

Cumhur Bilgili kibar holding Haberi

Cumhur Bilgili kibar holding

Kibar Holding bünyesinde yeni kurulan Risk Yönetimi Direktörlüğü’ne Dr. Cumhur Bilgili getirildi. Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği, yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü Sermaye Piyasaları ve Borsa üzerine tamamlayan Bilgili, doktorasını Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü, Bankacılık Ana Bilim Dalı bölümünde yaptı.


Kariyerine 1999 yılında Garanti Bankası’nda başlayan Bilgili, ticari şubelerde satış ve pazarlama, ticari krediler bölümünde kredi analizi ve tahsisi konularında çalıştı. Bu görevi sırasında eş zamanlı olarak Doğu Avrupa İş Ünitesi‘nde kredi yönetim politikaları proje liderliği ve iç kontrol (SOX) süreç yönetimi sorumluluklarını üstlendi.


2006 yılında Shell & Turcas Petrol A.Ş.‘de Perakende Satışlar Kredi Kontrolörü olarak görev yaptı.2009 – 2016 yılları arasında Brisa Bridgestone’da Risk Yönetim Müdürlüğü görevini üstlendi. 2012 yılında Cornell University...