28 / 07 / 2024

çürük ağaç

çürük ağaç

İstanbul Fatih'te Gülhane tramvay durağının yanında bulunan yaşlı bir çınar ağacı, kökünün çürümesi nedeniyle duraktaki turnikelerin bulunduğu yere devrildi. Ağacın altında kalan 3 kişi, yaralandı.

Açlık sınırı 19 bin TL'yi, yoksulluk sınırı 65 bin TL'yi aştı! Asgari ücretle makas açıldıkça açılıyor! 

17 bin 2 TL'lik asgari ücret ile açlık ve yoksulluk sınırları arasındaki makas açıldıkça açılıyor. Haziran'da açlık sınırı 19 bin TL'yi, yoksulluk sınırı 65 bin TL'yi aştı. İşte detaylar...

Bakanlık açıkladı! SED ödemeleri hesaplara yatırılıyor...

İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin, bayram nedeni ile öne çekilerek hesaplara yatırıldığı açıklandı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dezavantajlı gruplara destek vermeyi de sürdürüyor. 

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

TCMB’nin politika faizlerini artırma trendiyle birlikte mevduat faizlerindeki faiz yarışı da hızlanırken, bankalar da bir yandan yeni ürünler ile tasarruf sahiplerini TL mevduata davet ediyor. Şekerbank da TAM hesap ile kullandıkça daha fazla kazandırıyor.

BİM’de 12 parça çay seti 119 TL’ye, çift kişilik battaniye 175 TL’ye, ütü ve kırışık giderici 599 TL’ye düştü!

BİM, 27 Ekim’den itibaren indirimli ürünlerini raflarda sergilemeye başlayacak. Bu kapsamda, 12 parça çay seti 119 TL’ye, çift kişilik battaniye 175 TL’ye, ütü ve kırışık giderici 599 TL’ye düşecek. İşte 27 Ekim 2023 BİM fiyat listesi...

Kışa hazırlık yapanlar ŞOK Markete akın edecek! Domates 7 TL'ye, kavanoz 5 TL'ye, kavanoz kapağı 10'lu 19 TL'ye düştü!

ŞOK Market haftanın indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Katalogda kışa hazırlık ürünleri dikkat çekti. İşte indirimli aktüel ürünler ve fiyat listesi...

A101’de 6 parça tencere/tava seti 1.299 TL’ye, buharlı kırışık giderici 459 TL’ye, manuel kollu rende 199 TL’ye düştü!

A101’de 14 Eylül tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, 6 parça tencere/tava seti 1.299 TL’ye, buharlı kırışık giderici 459 TL’ye, manuel kollu rende 199 TL’ye düşecek. İşte 14 Eylül 2023 A101 fiyat listesi...

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

çürük ağaç Haberi

çürük ağaç

Fatih'te tramvay yoluna devrilen ağacın altında kalan 3 kişi yaralandı. 


Gülhane tramvay durağının yanında bulunan yaşlı bir çınar ağacı, kökünün çürümesi nedeniyle duraktaki turnikelerin bulunduğu yere devrildi. 


Ağacın altında kalan 3 kişi, yaralandı. 


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından, yaralılardan ikisi İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğer yaralı da Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 


Kaza nedeniyle tramvay seferleri, ekiplerin çalışması bitene kadar çift yönlü olarak...