07 / 05 / 2024

Dan Bilzerian evi nerede

Dan Bilzerian evi nerede

Instagram'da paylaştığı fotoğrafları sayesinde şöhret olan Dan Bilzerian yaşadığı malikanenin kapılarını açtı..

Dünyanın en pahalı evi Chateau d'Armainvilliers 425 milyon Euro'ya satışa çıktı!

Paris yakınlarında yer alan Chateau d'Armainvilliers satışa çıktı. Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Moğolistan'dan talipleri olduğu kaydedilen evin satışı gerçekleştiğinde dünyanın en pahalı evi unvanını da kazanmış olacak.

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

ATEM Başkanı Akçam'dan birden fazla evi olanlar için ek vergi açıklaması! Konutta rant yapılması engellenmiş olur!

Birden fazla evi olanların ek vergi ödeyeceklerine dair gelen iddialara, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, uygulamaya konulması halinde memnuniyetle karşılayacaklarını vurguladı.

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

Demet Özdemir Yunanistan'dan 1 milyon euroya ev almıştı! Evin masrafları bitmiyor...

Ünlü oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde gittiği Yunanistan'dan ev aldığı haberi gelmişti, 1 milyon euroya aldığı ev, Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunuyor. Özdemir evi aldığını açıklayarak dekorasyon işlerinin devam ettiğini belirtti.

Son dakika BDDK'dan konut kredisi kararı: İkinci evi almak isteyenlere büyük engel 

Son dakika haberi: Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) konut kredilerinde ve konut teminatlı kredilerde uygulanacak kredi değer oranlarında değişiklik yaptı. BDDK, mevcutta evi olanlara yeni alacakları evin değerinin yüzde 22,5'inden fazla konut kredisi verilmesini yasakladı. İşte haberi

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Univa’dan ayda 1.640 TL’ye öğrenci evi sahibi olma fırsatı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunuyor.

Bensu Soral Alaçatı’dan eski köy evi aldı!

İçerde dizisinin yıldızı Bensu Soral, kazandığını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Alaçatı’dan eski bir köy evi satın aldı.

Tarkan evi terk edip otele mi yerleşti?

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun bir süredir kavgalı oldukları, Tarkan'ın evi terk ettiği otele yerleştiği iddia edildi. Sosyal medyada dolaşan dedikodulara Tarkan'dan yanıt geldi.

Antalya'da her mahalleye köy evi inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019’dan sonra her mahalleye bir köy evi yapacaklarını müjdeledi. 

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Çözüm Evi Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Coşkun tarafından kuruldu. 

Dan Bilzerian evi nerede Haberi

Dan Bilzerian evi nerede

Instagram'ın Playboy'u olarak tanınan Bilzerian 3,68 milyon dolar değerindeki malikanesinde sunucu Graham Bensinger'ı ağırladı. 


Bensinger'ın In Depth adlı programına konuk olan 35 yaşındaki Bilzerian, yatak odasından oturma odasına, lüks arabalarının bulunduğu garajından özel tuvaletine kadar malikanesinin dört bir yanını kameralar önünde sergiledi.


Las Vegas'ta yaşayan Ban Bilzerian'ın malikanesinde oturma odalarından biri izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisinin temasıyla döşenmiş. Bilzerian'ın giyinme odasında ise aralarında hiç giymediği milyonluk takım elbisesinin de bulunduğu çok sayıda kıyafet düzgün bir şekilde askılara asılı duruyor.


Silahlara olan düşkünlüğüyle bilinen Instagram fenomenin evinin dört bir yanında çeşit çeşit silah da dikkat çekiyor.


İşte Bilzerian'ın malikanesinden kameralara yansıyanlar;