30 / 04 / 2024

dar gelirli için ucuz ev

dar gelirli için ucuz ev

Gayrimenkul tahvili senedinden bahseden Başbakan Yıldırım, "Bir ev alacak ama parası yok, gayrimenkul kağıdı alacak. Dairenin yüzde 10'u kadar parası var. O parayı verecek, daire 2 sene sonra kaç paraya çıkmışsa verdiği parayı fazlasıyla geri alacak." dedi.

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

1947 yılında Üsküdar- Beykoz yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1947 yılında Üsküdar Beykoz büyük asfalt sahil yolunun inşası için 3,5 milyon liraya ihtiyaç varmış. 

'Türkiyem için üzgünüm' diyen Prof. Dr. Ahmet Ercan: 'Ülkenin tümü dar gelirliye dönüştü'

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'Türkiyem için üzgünüm' diyerek, ülkenin tümünün dar gelirliye dönüştüğünü söyledi. İşte Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Rezerv alan ilan edilmişti: Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nin arazisi için alınan tüm kararlar sorunlu iddiası!

Üsküdar Çengelköy'de yer alan 29 Mayıs Sitesi'nde rezerv alan tartışmaları devam ediyor. Site sakinleri karara itiraz ederken, sitenin arazisi için alınan tüm kararların sorunlu olduğu iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Dar gelirliler için 5.500 adet konut yapılıyor! Teslimler Mart 2024'te!

Manisa'nın Yunusemre ilçesi, belediye başkanı Mehmet Çerçi dar gelirliler için 5.500 adet konut üretildiğini söyledi.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Dar gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı konut müjdesi: Sosyal konut projeleri yolda!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Orta Vadeli Plan'ı açıkladı ve bu plan kapsamında dar gelirlilere yönelik önemli bir müjde verildi. Başkan Erdoğan, Türkiye genelinde yaşayan dar gelirli vatandaşlar için TOKİ aracılığıyla uygun fiyatlarla konut satışının yapılacağını duyurdu.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

dar gelirli için ucuz ev Haberi

dar gelirli için ucuz ev

Başbakan Binali Yıldırım, istihbarat kurumlarındaki yeniden yapılanmaya ilişkin, "Teknoloji gelişti, yani adam adama istihbarat artık yeterli olmuyor. İç istihbarat, dış istihbarat, mali istihbarat, personel istihbaratı. Birçok istihbarat şekilleri var. Bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak istihbarat yapısını gözden geçiyoruz." dedi. Yıldırım, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı.  


- "Ekonomi için en büyük tehlike"

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadeleye ilişkin iş dünyasının bazı endişelerinin hatırlatılması üzerine Başbakan Yıldırım, "Bu hakikaten çok önemli. İş aleminde, bankacılık sektöründe bir tedirginlik var. 'Biz bu adama çek verirsek, FETÖ'ye mensupsa acaba bizim halimiz ne olacak? Şuna mal satarsak, onlar FETÖ'cüyse bizden hesap sorarlar'. Bu, ekonomi için en büyük tehlikedir. Frene basarsın ekonomi yavaşlar, krediler kesilir, ülke bundan olumsuz etkilenir." değerlendirmesini yaptı.

- "Önemli olan cari...