06 / 05 / 2024

darüşşafaka konut ilanları

darüşşafaka konut ilanları

Darüşşafaka, Beşiktaş Dikilitaş mahallesinde ev satacak. Satış, 05,09 ve 11 Haziran tarihleri arasında saat 12:30 ile 16:30 arası yapılacak

Oturum amaçlı konut satın almak isteyenlere uyarı! Kiracısı olan evlere yüzde 40 altında teklif edin! 

Konut satışları düşüşe geçerken, ilan siteleri satılık konut ilanlarıyla doldu. Bunlardan çoğu da içinde kiracısı olan satılık konutlar. Uzman isim oturmak için konut alanları bu konuda uyardı. Kiracı olan konutları satın alırken, yüzde 40 altında teklif edilmesini önerdi. 

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Dar gelirlilerin konut sahibi olmasının yolu açılmalı!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konut sektörünün 2023 yılını değerlendirdi ve 2024'e ilişkin sektörel beklentilerini açıkladı. İşte Özyurt'un o açıklamaları...

İlk konutunu almak isteyenlere müjde! 1.20 faizli konut kredisinde detaylar peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk konut sahibi olmak isteyenleri desteklemek için Orta Vadeli Program çerçevesinde dar gelirliye konut kampanyası başlatılacağını duyurdu. Bu kredi için beklenti ise 15 yıl (180 ay) vade fırsatı ve 1.20 faiz oranına sahip olması şeklinde.

Kütahya TOKİ projesinde son dakika! 448 konut ve 36 dükkanlık yeni proje geliyor!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da 448 konut ve 36 dükkan inşa edecek. İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

Üsküdar Belediyesi konut imarlı arsa satacak! 

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 1.824 metrekare alana sahip.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

TÜGEM'den yabancılara özel konut ilanlarına tepki!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan yabancılara özel konut ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Handan Uran Ertuğrul Darüşşafaka'ya gayrimenkulünü bağışladı!

Türk sahne sanatının önemli isimlerinden Handan Uran Ertuğrul, Darüşşafaka Cemiyeti'ne gayrimenkul bağışında bulundu.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor?

Dar gelirlileri konut sahibi yapan TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında Türkiye'nin bazı illerinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuruları başlattı. Peki TOKİ 100 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor?

darüşşafaka konut ilanları Haberi

darüşşafaka konut ilanları
İlan şöyle;


BEŞİKTAŞ GAYRETTEPE DE SATILIK BOS DAİRE


Beşiktaş, Dikilitaş (Gayrettepe) Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi, Evren Sitesi, No: 34, B Blok, 10. Kat, 33 numaralı daire, 13.06.2012Çarşambagünüsaat 14.30’da mahallinde açık teklif - açık artırma usulü ile ihale edilecektir.


Satışa katılacakların kimlik fotokopileri ile birlikte teminat olarak Darüşşafaka Cemiyeti adına düzenlenmiş 30.000.-TL., değerinde teminat mektubu (kesin ve asgari 6 ay süreli) / bloke çek getirmeleri veya bu bedeli Darüşşafaka Cemiyeti hesabına yatırmaları (yetkili imzaları taşıyan dekontun ibrazı) gereklidir.


Gayrimenkul 05-09-11 Haziran 2012 tarihlerinde 12.30 ila 16.30 arası görülebilir.


Tel: 0212 276 50 10 - 276 50 20 (Pbx) mesai dahili.

GSM : 0538 277 41 41

Ek bilgi, ihale şartnamesi ve diğer satılık gayrimenkullerimiz için 


www.darussafaka.org adresine bakınız



İlan için