18 / 05 / 2024

Datçanın yeni Başkanı Gürsel Uçar oldu

Datçanın yeni Başkanı Gürsel Uçar oldu

Muğla Datça’da Şener Tokcan’ın istifası ile boşalan belediye başkanlığı koltuğuna Datça Belediye Meclisi’nin oy birliği ile aldığı karar sonucu Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Uçar seçildi.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

GİGDER’in yeni başkanı Bayram Tekçe oldu!

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER), gerçekleştirdiği 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim Kurulu Başkanı’nı da belirledi. GİGDER’in yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu.

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

E-Devlet hesabınızı hemen kontrol edin: Almayı unuttuğunuz paranız olabilir!

Günümüzde birçok sigortalı çalışanın yeni başladığı iş yerlerinde otomatik olarak Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) kapsamına alınıyor. Bu sistemle birlikte çalışanların maaşlarından belli bir miktar kesinti gerçekleşiyor ve bu birikimleri birçok kişi farkında olmadan bankada biriktiriyor.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

Datçanın yeni Başkanı Gürsel Uçar oldu Haberi

Datçanın yeni Başkanı Gürsel Uçar oldu

Şener Tokcan’ın da izleyici olarak katıldığı ve kısa bir teşekkür konuşması yaptığı oturumda, mecliste temsil edilen üç partinin sözcüleri de ortak aday olarak Gürsel Uçar’ı gösterdi. Daha önce Belediye Meclis Üyeliği, CHP İlçe Başkanlığı, İl Genel Meclisi Üyeliği ve son yerel seçimlerin ardından tekrar Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Uçar, dürüst ve çalışkan kişiliği ile Tokcan’ın yerine düşünülen tek isim oldu. Seçimi Muğla’dan, diğer ilçelerden ve Datça’dan çok sayıda katılımcı da izledi.


Görevi devir alır almaz hemen makamına oturan Gürsel Uçar vakit geçirmeden çalışmalarına başladı. Gürsel Uçar devir teslim töreninde yaptığı konuşmada ”Türkiye’de belki de ilk kez seçilmiş bir belediye başkanı arkadaşımızın istifası sonucu burada yeni belediye başkanımızı seçmek üzere toplanmış oluyoruz. Sayın Tokcan görevde iken...