08 / 05 / 2024

Demokrat Parti ankara binası

Demokrat Parti ankara binası

Türk siyasi tarihinin en önemli partileri arasında yer alan Demokrat Parti'nin Ankara'daki i genel merkez binası yeniden icradan satışa çıkarıldı. 

Demokrat Parti'nin merkez binası yeniden satışta!

Türk siyasi tarihinin en önemli partileri arasında yer alan Demokrat Parti'nin Ankara'dkai genel merkez binası icradan yeniden satışa çıkarıldı. 

TOKİ İlk Evim Arsa projesinden AK Partili vekile arsa çıktı: 'Şu an öyle bir ihtiyacım yok. Feragat ettim!'

AK Parti Ankara Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi Kurtcan Çelebi’ye TOKİ İlk Evim Arsa projesinden arsa çıktı. İşte Çelebi'nin konuya ilişkin açıklaması...

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Akademisyenler de kiralardan şikayetçi!

Meclis'te akademisyenlerin sorunları İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından gündeme getirildi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti!

Merakla beklenen Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının ilk seferi gerçekleşti. Gerçekleştirilen sefere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da katıldı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

Hillary Clinton'dan kripto para yorumu!

Eski Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton, kripto paralara yönelik sert eleştiride  bulunarak, dijital paranın ülkeleri zayıflattığını dile getirdi. 

Demokrat Parti ankara binası Haberi

Demokrat Parti ankara binası

Türk siyasetinin sembolik açıdan önemli binalarından biri olarak gündemde olan DP Genel Merkez binası icradan yeniden satışa sunuldu. 

Kasım ayında satışa çıkarılan ancak satışı gerçekleştirilemeyen Demokrat Parti'nin merkez binası 154 milyon 335 bin 167 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için belirlenen yeni ihale tarihi ise 5 Şubat 2018 olarak açıklandı.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

TAŞINMAZIN
Özellikleri :Ankara ili, Çankaya ilçesi, Balgat Mahallesinde kain; 13242 ada, 12 parseli teşkil eden 13.564,00 metrrekare yüzölçümlü, “Arsa” nitelikli taşınmazın; “20/100 arsa paylı, A Blok zemin+1+2+3+4 kat, 1 bağımsız bölüm nolu Genel Merkez’in; 30/100 arsa paylı, B-1 Blok, zemin+1+2+3+4+5+6+7+8+9 kat, 1 Bağımsız Bölüm No’lu Genel Merkez’in; 50/100 arsa paylı, B-2 Blok, zemin+1+10 ila 27.Katlar, 2 Bağımsız...