25 / 07 / 2024

Deniz Artım

Deniz Artım

Arde Lojistik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deniz Artım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Cenk Sokak'ta kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Yeni malikin kiracıya ihtar çekmesi şart mı?

Ev sahipleri kiracı kavgaları gündemdeki yerini korurken yeni malikin kiracıya ihtar çekmesinin şart olup olmadığı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Avukat Tarık Çakmak'ın konu ile ilgili o paylaşımı...

Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı! Dolar fırladı! Bu artış istenilen bir artış mı?

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten Merkez Bankası rezervlerindeki yükseliş ve dolar kurundaki zirvelere değinerek ''Bu artış istenilen bir artış mı?'' sorusunu sordu. Takipçilerinden ise onlarca yorum geldi. 

Araç muayenesinde yeni dönem: Egzoz gazı emisyon testi şart mı?

TÜVTÜRK, araç muayene sürecinde yaşanan aksaklıkları en aza indirmek adına yeni yönetmelikler getirdi. Sorunsuz bir araç muayenesi deneyimi için mutlaka egzoz gazı emisyon testinizi yaptırmalısınız. Bu testi ya sabit olan ölçüm merkezlerinde ya da yetkili mobil istasyonlarda gerçekleştirebilirsiniz.

Girdi maliyetlerindeki artış müteahhitleri ayaklandırdı! Fiyat farkı ödemesi yapılsın!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), girdi maliyetlerindeki artışa değinerek İnşaat sektörünü zor durumda bırakan maliyetlerin müteahhitleri zor durumda bıraktığını açıkladı.

Yüzde 200’e varan maliyet artışı müteahhitleri zorluyor! TMB, mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesi istiyor!

İnşaat sektöründe temel girdi maliyetlerinde yüzde 200’e dayanan fiyat artışları sektörü zorluyor. TMB Başkanı Erdal Eren, müteahhitlerin faaliyetlerine sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için mali sicil affı ve fiyat farkı düzenlemesinin şart olduğunu savundu.

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

Gürgan Villaları'nda satışlar başladı. Andema Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede, deniz manzaralı müstakil villalar yer alıyor. Peki Gürgan Villaları'nda fiyatlar ne kadar? İşte ayrıntılar...

SPK'dan SASA’nın bedelsiz sermaye artımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sasa Polyester Sanayi AŞ ve Çemtaş Çelik Makina Sanayi ve Ticaret AŞ'nin bedelsiz sermaye artırımına onay verdi

Oy kullanmak için yeni kimlik şart mı? Eski kimlik kartıyla oy kullanabilir mi? Oy kullanırken hangi belgeler gerekli?

Genel seçimlere artık sayılı günler kala vatandaşlar oy kullanmaya dair birtakım sorularına yanıt arıyor. İşte o sorulardan bazıları ve onların yanıtları!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yapacak! 2 bin 431 kişi için sadece KPSS şart, mülakat yok!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı yayınlandı. 2431 kişilik alımda mülakat şartı aranmayacak. Sadece KPSS puanı gerekecek. Bakan Derya Yanık işe alım ile ilgili detayları açıkladı. İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler…

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

İstanbul Deprem Bilim Kurulu'ndan son dakika deprem önerileri: Boş konut stoku, gökdelenler, deniz ulaşımı...

İBB’nin bir araya getirdiği 'İstanbul Deprem Bilim Kurulu' tarafından şehrin, beklenen büyük depreme hazırlanması için bazı önerileri gündeme getirdi. Peki bu öneriler neler? 

EYT’den emeklilik için kaç prim günü isteniyor? Kademeli primle emeklilik ne demek?

28 Şubat itibarıyla meclisten geçen EYT düzenlemesinde emeklilik şartlarının ne olduğu pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki EYT’den emeklilik için 5.000 gün mü, yoksa 5.975 prim günü şartı mı geldi? Kademeli emeklilik ne anlama geliyor?

Deniz Artım Haberi

Deniz Artım

Arde Lojistik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Deniz Artım tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Arde Lojistik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; LOJİSTİK VE ANTREPO İŞLETMECİLİĞİ                  a-   Şirket konusu ile ilgili, yurt içi ve yurt dışı kara, hava, deniz ve demiryolu  ile taşıma nakliye ve lojistik hizmetleri işi yapmak. Gümrük İdaresi ve yetkili mercilerden izin almak ve gerekli şartları yerine getirmek kaydıyla, Depo ve Özel Gümrük Antrepoları kurmak ve işletmek, Bilcümle Türkiye Gümrüklerinde gümrükleme işlemlerini yaptırmak, kombine ve konsolide taşımacılık yapmak,  b-   Şirket konusu ile ilgili 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu hükümleri uyarınca, yetki belgesi almak kaydıyla, her türlü kara, demiryolu, deniz yolu...