06 / 05 / 2024

Deniz Dokgöz ikiartıbir mimarlık

Deniz Dokgöz ikiartıbir mimarlık

Deniz Dokgöz, 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Deniz Dokgöz kimdir? İşte biyografisi...

Çinlilerden konut krizine ‘balkon ev’ çözümü… Bir balkonda, tuvalet, mutfak hepsi var!

Artan konut fiyatları, yüksek kiralar ve kredi faizlerinin tavan yapması nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken, Çinliler’den konut krizine balkon ev çözümü geldi. Balkonların eve dönüştürüldüğü modelde yaşam alanı iyice küçüldü. Peki Türk vatandaşları bu modele ne dedi?

Türkiye'nin deprem gerçeği yine değişiyor! Prof. Dr. Tüysüz: Yeni deprem haritası 2025'te açıklanacak!

Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni bir deprem haritası için çalışmaların sürdüğüne dikkat çekti ve büyük olasılıkla yeni haritanın 2025'te ortaya çıkacağını söyledi. Tüysüz, Türkiye'nin deprem riski ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. 

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

Türkiye savunma sanayiinde küresel aktör oldu!

Türkiye; kara, deniz ve hava araçları, uzay sistemleri, ağır ve hafif silahlar, radar ve elektronik harp sistemleri gibi alanlarda ürettiği yüzlerce ürünü ile savunma sanayiinde artık dünyada adından söz ettiren bir ülke haline geldi.

Emeklilerin gözü aynı anda aynı yere çevrildi. O banka promosyon miktarlarını güncelledi. Hemen öğrenin

Emekli vatandaşların gözü tek bir yere çevrildi. Yüksek promosyon veren bankalardan biri, promosyon miktarını güncelledi.

Fiat Doblo alacaklara çok kötü haber... Birçok kişi almaktan vazgeçti bile

Türkiye'de en çok satan arabaların başında gelen Fiat Doblo hakkında üzücü bir gelişme yaşandı. Fiat Doblo zamlandı.

Çiftçiler zengin olmak istiyorsanız size bir öneri daha. Ekin sonra arkanıza yaslanıp paranızı bekleyin

Çiftçilikten daha fazla para kazanmak isteyen vatandaşların ekmesi gereken bazı besinler var. İşte o besinlerden bir tanesi de meyan kökü...

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemeleri haziran ayında son kez hesaplara yatırılacak. Destek ödemelerinin temmuzda ne olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Oyuncuları bu habere çok üzülecek! Çok yakında zam gelebilir

Tek bir üyelik ücretiyle yüzlerce oyuna ulaşma fırsatı sunan Xbox Game Pass servisi için üzücü bir gelişme meydana geldi. Xbox Game Pass, Türkiye'de çok yakında zam uygulanabilir. İşte ayrıntılar.

Deniz Dokgöz ikiartıbir mimarlık Haberi

Deniz Dokgöz ikiartıbir mimarlık

Deniz Dokgöz kimdir?


Deniz Dokgöz, 1976 yılında Çorum'da doğdu. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 1999-2002 yılları arasında yüksek lisansını İYTE'de tamamladı. 2002 yılından itibaren Dokuz Eylül Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmakta ve doktora çalışmalarına devam etmekte. 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. 2004 yılından itibaren katıldıkları Ulusal mimari proje yarışmalarında çeşitli ödülleri bulunmaktadır.



Deniz Dokgöz ve İKİARTIBİR Mimarlık projeleri!


2012 - Yeniev Konutları Manisa

2012 - Manisa Apart

2012 - Alaşehir Meydan Önerisi

2012 - Esentürk Evi

2012 - Ödemiş Otogar Binası

2012 - Ödemiş Belediye Hizmet Binası

2011 - Bornova Verapol Konut Projesi

2011 - Denizli N.H Evi

2010 - Alaçatı Konut Projesi

2010 - Lunapark Konut Önerisi 2

2010 - Lunapark Konut Önerisi 1

2009...