06 / 05 / 2024

deprem Osmaniye

deprem Osmaniye

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre Osmaniye2nin Kadirli ilçesinde, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saat 08.39' da gerçekleşti...

AFAD Osmaniye 1.976 konut kura sonucu sorgulama ekranı 19.02.2024! Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen iller arasında yer alan Osmaniye'deki deprem konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki Osmaniye deprem konutu kura sonucu nasıl öğrenilir?

TOKİ'nin Osmaniye'deki deprem konutları tamamlandı!

Depremin yıldönümünde Osmaniye'den TOKİ konutlarına ilişkin tamamlandığına dair açıklama yapıldı. Bu süreçte tamamlanan deprem konutları ise depremzede vatandaşları bekliyor.

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

SON DAKİKA: DEPREM OLDU! 

Osmaniye iline bağlı Yarpuz beldesinde bugün saat 18:53'te yerel saatle 3.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, yerel halk arasında kısa süreli paniğe neden oldu.

Osmaniye'de 4 bin, Adana'da 1682 deprem konutunun inşaat tam gaz!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de afetzedeler için 4 bin, Adana'da da 1682 konutta çalışmalar devam ediyor.

En son nerede, ne zaman deprem oldu? 13 Temmuz 2023 az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler!

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Malatya ve çevresinde sabah saatlerinde birçok kişi tarafından hissedilen depremler kaydedildi. Peki, deprem mi oldu, nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamalara göre son depremler listesi...

Son dakika: 3.3 şiddetinde deprem oldu!

Son dakika haberi: Osmaniye'de saat 18.09'da meydana gelen deprem, Kandilli Rasathanesi tarafından ölçüldüğü üzere 3.3 büyüklüğünde gerçekleşti.

TBB'den bankalara deprem bölgesi tavsiyeleri geldi! İşte herkesin merak ettiği o açıklamalar!

Bankalara deprem bölgesi tavsiyesi geldi. İşte Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ile Gaziantep ilinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki bireysel ve gerçek kişi ticari işletmelerle ilgili gelen o tavsiyeler…

Osmaniye'nin Depremselliği ve Kentsel Dönüşüm paneli düzenlendi!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) 'Osmaniye'nin Deprem selligi ve Kentsel Dönüşüm" konulu panel düzenlendi.Osmaniye'deki zemin yapısı ve binaların buna uygunluğu ele alındı.

Berna Asker: Deprem master planı hazırlanmalı!

Mimarlar Odası Osmaniye Temsilciliği Başkanı Yüksek Mimar Berna Banu Başlamışlı Asker, depreme karşı ‘Deprem Master Planı’ hazırlanarak iki temel yolu takip etmek gerektiğini dile getirdi.

Tarihi yapılara deprem gözetimi!

Tarihi eserlerin depreme karşı izlenmesi ve korunması için çalışmalara hız verildi. Tarihi Nuru Osmaniye Camii, yerleştirilen sensörlerle 24 saat izleniyor. Deprem kuşağında yer alan İstanbul ’da çok sayıda tarihi eser büyük bir riskle karşı karşıya.

Osmaniye Kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre, saat 15.20'de merkez üssü Kadirli ilçesine bağlı Kızyusuflu köyü olan 4.0 şiddetinde sarsıntı kaydedildi...

deprem Osmaniye Haberi

deprem Osmaniye

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 08.39'da 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.


Merkez üssü Kadirli ilçesine bağlı Kayasuyu köyü olan ve yerin 5,4 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ilçe merkezi ile bazı köylerde de hissedildi.


İlçedeki bazı okullarda kısa süreli tedirginlik yaşanmasına neden olan depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı...