06 / 05 / 2024

didim Caprice Otel hisseleri

didim Caprice Otel hisseleri

İSTANBUL Bayrampaşa’da yarım kalan Caprice Gold isimli devre mülk projesi nedeniyle cezaevine giren Fadıl Akgündüz’e bir kötü haber de Yargıtay’dan geldi.

Akra Didim geliyor! Didim'e 2.7 milyar TL'lik yeni otel! 

BHM Otelcilik, Aydın Didim'de hayata geçireceği yeni otel projesi için start verdi. Akra Didim adıyla yükselecek olan proje 2 milyar 709 milyon 183 bin 919 TL'ye mal olacak.

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

First Class Otel icradan satılıyor! 37.2 milyon TL'ye...

Aydın ili, Didim ilçesi, Altınkum Mahallesi, Gevrek Mevkiinde yer alan ve 4672 ada 4 parselde kayıtlı First Class Otel icradan satılıyor...

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

Özak GYO'nun Didim arsasına 82.1 milyon TL'lik otel yapılacak!

Özak GYO'nun Aydın İli Didim İlçesi Altınkum Mahallesi'nde yer alan turizm tahsisli gayrimenkulüne ilişkin olarak gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Özak GYO Didim ve Demre'de otel inşa edecek!

Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Turizm sektöründe ise önümüzdeki yıllarda Didim ve Demre'de yer atan arsalanmızda Ela Resort'un ismini ve uluslararası standartlardaki kalitesini taşıyan yeni otel projeleri gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" diye konuşuyor.

Didim First Class Otel 9 milyon 500 bin liraya tekrar icradan satılıyor!

Turizm sektörü kötü bir sezona giriş yaparken. Didim'de bir otel satılığa çıktı. Otelin satış bedeli. 9 milyon 500 bin lira.

Didim Aurum Moon Resort Otel'in imara aykırı kısımları yıkılacak!

Didim'de Azot Tesisleri'nin bulunduğu alana bu yıl yapılarak hizmete açılan beş yıldızlı Aurum Moon Resort Otel'in önüne 3621 Sayılı Kıyı Kanunu'na aykırı olarak, tek katlı iki eski yığma yapı için yıkım kararı alındı.

Aydın Didim'de 2 yeni otel hizmete açıldı!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan iki yeni otelle birlikte ilçedeki yatak kapasitesi 2 bin 565 arttı. Aquasis De Luxe Resort & Spa ve Aurum Moon Resort otelleri Didim'de 2016 turizm sezonuyla birlikte hizmete girdi.

Didim First Class Otel icradan 9.3 milyon TL'ye satılıyor!

Didim İcra Dairesi, Aydın ilinin Didim ilçesinde bulunan First Class Otel'i satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam satış bedeli 9 milyon 358 bin 500 TL olarak belirlendi.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Özak GYO 5 yeni otel açıyor!

Özak GYO, İstanbul, İzmir ve Antalya'da ortalama 300 yataklı toplam 5 yeni otel projesini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. İki İstanbul, bir İzmir, birer de Didim ve Demre'de yapılacak olan otellerin her biri ortalama 300 yataklı olacak.

Fadıl Akgündüz'ün kurduğu Caprice Otel’e haciz geldi!

AYDIN’ın Didim İlçesi’nde, ’Jet Fadıl’ olarak bilinen işadamı Fadıl Akgündüz’e ait İslami konsepte hizmet veren 4 yıldızlı otelde, haciz işlemi uygulandı.

didim Caprice Otel hisseleri Haberi

didim Caprice Otel hisseleri

İSTANBUL Bayrampaşa’da yarım kalan Caprice Gold isimli devre mülk projesi nedeniyle cezaevine giren Fadıl Akgündüz’e bir kötü haber de Yargıtay’dan geldi. Akgündüz ile Jetpa Holding’i kuran ortağı Sacit Duran, Didim’de bulunan 500 milyon lira değerindeki Caprice Otel’in hisselerinin hileli yollarla elinden alındığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. Yargıtay, mahkemenin Akgündüz lehine verdiği kararı bozdu.


ORTAĞI DURAN İLE DE DAVALIK

Mayıs 2012’de açmayı planladığı Caprice Gold isimli devre mülk projesi nedeniyle Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Fatih Obut  geçtiğimiz yıl sonunda tutuklanmıştı. Hakkında, yarım kalan projeleri ile ilgili çok sayıda dava açılan Akgündüz ile davalık olan bir diğer isim de JETPA Holding’i birlikte kurduğu ortağı Sacit Duran. Anılan davalardan biri Didim’de bulunan 2 bin 200 yataklı Caprice Termal Otel’i ile ilgili. Sacit Duran’ın...