01 / 05 / 2024

Digital pazar gayrimenkul

Digital pazar gayrimenkul

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, gayrimenkul pazarlamada Digital Dünya gelişmelerini değerlendirdi. İşte, Bilge Özdemir'in Digital Dünya gelişmelerini değerlendirmesi...

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

DAP Gayrimenkul'den yurt dışı konut satışları için yeni hamle! 

DAP Gayrimenkul Geliştirme tarafından, satış pazarlama faaliyetleri çerçevesinde, Asya Pasifik ve Ortadoğu piyasalarında pazar araştırması yapılmasına karar verildi. İşte şirketten gelen o son dakika açıklaması...

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı! 

Türkiye gayrimenkul pazarı görünümü 3.Çeyrek 2023 Ofis pazarı verileri belli oldu. Bu kapsamda İstanbul'da İFM'nın açılışıyla ofis pazarı canlandı.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Gayrimenkul sektörü dipten dönüş sinyalleri veriyor!

Cushman - Wakefield Türkiye Gayrimenkul Pazarı Görünümü 2022 Yıl Sonu Raporu yayımlandı. Söz konusu raporda gayrimenkul sektörünün dipten dönüş sinyalleri verdiği belirtildi. İşte o rapor...

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Gayrimenkul satışının altın anahtarı müşteri deneyimi!

Yeni nesil müşteri deneyimi mahalli gayrimenkul pazarına doğrultu veriyor. Emlak sektörünün dinamikleri değişiyor. Gayrimenkul satışının anahtarı müşteri deneyimi oldu!

Gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi?

TL’nin döviz karşısında değer kaybına uğraması gayrimenkul pazarında yabancıların ve gurbetçilerin iştahını artırdı. Peki gayrimenkul sektörü dolardaki yükselişten nasıl etkilendi? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Realtyplus Türkiye Gayrimenkul pazarında!

İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Türkiye Gayrimenkul pazarında yerini aldı.

Digital pazar gayrimenkul Haberi

Digital pazar gayrimenkul

Bir proje pazarlama ve satış hizmet firma yöneticisi olarak; yıllar önce bünyemizde hizmet verdiğimiz projelerin teknik bölümlerine yön verebilmek için  mimari kadrolar barındırırken, bugün  digital pazarlama uzmanı barındırıyoruz.


Digital pazarlama uzmanım Mert GÖREN’ in yönlendirmesi ile gayrimenkul sektöründe diğital pazarlama faaliyetlerini inceledim.  

Devir takibimizden hızlı değişiyor...  mesai saatlerine sığan “ tanıtım ofislerinin “ karşısında zaman ve mekan sınırı tanımayan “ sanal dünya “ tek alternatif...  

Web siteleriniz, artık sanal ortamda   “ gece & gündüz “ her saat hizmet sunan yeni  iş yeriniz.


Değişen çağla birlikte; gayrimenkul sektörü pazarlama alternatiflerinde internet ve dijital teknolojilerine yönelim hız kazanmaya başladı.

Artık, projeler arası savaşda bir çok rakibin arasından sıyrılıp tercih edilebilmenin  yolu dijital teknolojilerin en iyi ve en etkin kullanımından geçiyor.

Yeni yüzyılla birlikte yaşamımıza...