30 / 04 / 2024

dijital check in nedir

dijital check in nedir

Dijital check-in ve oda seçimi teknolojisi, Türkiye'deki 30 Hilton Worldwide oteli dahil, Hilton Worldwide'ın dünya genelindeki 11 markası altında faaliyet gösteren 4 bin 100'den fazla otelinde kullanılmaya başladı.

Gelir İdaresi açıkladı! Kira tespiti için Dijital Vergi Dairesi'nden form doldurmak yeterli olacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı kayıt dışı ekonomi ile mücadele ile ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kiracıların Dijital Vergi Dairesi üzerinden Kira Bildirim Formu'nu doldurması için çağrı yaptı. İşte o paylaşım...

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Restoran ve kafeler fiyat tarifelerini duyurmak için dijital panolar kullanabilecekler

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması doğrultusunda dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini açıkladı.

Dijital TL için ilk resmi tarih verildi! Merkez Bankası Başkanı Erkan resmen duyurdu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, dijital para çalışmalarına yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erkan, birinci faz çalışmaları raporunun yıl sonuna kadar yayımlanmasını öngördüklerini ifade ederek, çalışmaların hangi aşamalardan geçileceğini paylaştı.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Erkan’dan çok konuşulacak ‘dijital para’ açıklaması! ‘Kritik dönüm noktasındayız!’

TCMB Başkanı Erkan, merkez bankalarının dijital paralarına (Merkez Bankası Dijital Parası-MBDP) yönelik açıklama yaptı. Erkan, "Güvenli ve dayanıklı MBDP sistemlerinin oluşturulmasında BIS'in rolü ve İİT iş birliğinin kilit önemde olduğu kritik dönüm noktasındayız” ifadelerini kullandı.

130'dan fazla ülke dijital para birimini çıkarmak için çalışıyor!

Bitcoin gibi kripto paraların finansal istikrara yönelik olası risklerine karşı alternatif araçlara dönük araştırmalar yoğunlaşırken, merkez bankalarının kendi dijital para birimlerini çıkarma çalışmaları dünya genelinde hız kazanıyor.

Fed yetkilisinden dijital para mesajı

ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Denetimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Michael Barr, Fed'in kendi dijital para birimini çıkarılmasıyla ilgili olarak "şu an için oldukça uzak" olduklarını ve bu konuda ABD Kongresi'nin yetkilendirmesine ihtiyaç duyduklarını açıkladı. İşte detaylar...

Türkiye’de dijital bankacılığa talep patladı!

Dijital bankacılık müşteri sayısı bu yılın ilk 7 ayında geçen yılın aynı dönemine yüzde 60 artışla 104 milyona ulaştı. Her ay ortalama 500 bin kişi dijital kanallardan banka müşterisi olmak için başvuruda bulunuyor.

Rusya’da dijital ruble dönemi başlıyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede dijital rublenin kullanımına yönelik yasanın yürürlüğe girmesi için onay verdi. Putin tarafından imzalanan kararnameye göre, Rusya'da dijital ruble dönemi başlayacak.

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Alternatif Bank dijital kredi ile 70 bin TL'ye kadar veriyor! İşte dijital kredi detayları

Alternatif Bank, yaz sezonunda artan ihtiyaçları  ve harcamaları kolaylıkla karşılayabilmeleri için müşterilerine Dijital Kredi fırsatını sundu. 70 bin TL limitle sunulan bu krediye şubeye gitmeden internet üzerinden başvuru sağlanabilecek.

Seçim sürecinde dijital reklamlar için harcanan tutar adeta dudak uçuklattı!

14 Mayıs’ta yapılan seçim kapsamında dijital reklam için toplamda ne kadar para harcandığı belli oldu. Meta ve Google’ın açıkladığı verilere göre, seçim sürecinde yaklaşık 150 milyon TL’nin üzerinde dijital reklam harcaması yapıldığı görüldü.

dijital check in nedir Haberi

dijital check in nedir

Dijital check-in ve oda seçimi teknolojisi, Türkiye'deki 30 Hilton Worldwide oteli dahil, Hilton Worldwide'ın dünya genelindeki 11 markası altında faaliyet gösteren 4 bin 100'den fazla otelinde kullanılmaya başladı. 

Uygulamayla konuklar Hilton HHonors hesapları aracılığıyla check-in yapabilecek ve bilgisayar, tablet veya mobil cihazlarından, dijital kat planları ya da listeler yardımıyla diledikleri odayı seçebilecek. 


Antakya...