15 / 05 / 2024

Dilara Hepşen Öztekin

Dilara Hepşen Öztekin

CSF Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Öztekin, Faik Fırat Dağcıoğlu, Mustafa Cihan Babuccu, Dilara Hepşen Öztekin tarafından 10 bin liralık sermaye ile kuruldu.

Konut piyasasını ne bekliyor?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında konut piyasasını kaleme aldı. Peki konut piyasasını önümüzdeki günlerde neler bekliyor? 

Gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı: Yüksek birikimde en çok gayrimenkul tercih ediliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü köşesinde gayrimenkulün hanehalkı açısından önemi ve değerleme konusunu kaleme aldı. Yapılan bir araştırmaya göre, gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı. İşte ayrıntılar...

Konut almak isteyenler için olası finansal alternatifler: Yapı tasarruf sandıkları!

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında yapı tasarruf sandıklarını kaleme aldı. İşte Prof. Dr. Ali Hepşen'in o yazısı...

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

2024'ün konut politikası açıklandı: Ev sahibi olmak kolaylaşacak, sosyal konutlar tamamlanacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü köşesinde 2024 yılı Cumhurbaşkanlığı yıllık programı ve konut politikalarını açıkladı. İşte o politikalar ve yapılacak çalışmalar...

Konut Edindirme Sistemi (KES) nedir, nasıl işler?

Dünya gazetesi yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü yazısında Konut Edindirme Sistemi'ni kaleme aldı. Peki Konut Edindirme Sistemi (KES) nedir?

Konut kredilerinde bundan sonra ne olacak?

Ev satın almak isteyenlere ihtiyaç duydukları kaynakların sağlanmasının konut finansmanının en temel hedefi olduğunu söyleyen Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, 21 Kasım tarihli yazısında konut kredilerine ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

Konut fiyatları neden hızla artıyor? Konutta balon var mı?

Konut fiyatları ile ilgili merak edilen sorulardan biri, balon olup olmadığı oluyor. Prof. Dr. Ali Hepşen, bugün konut piyasasındaki balonu değerlendirdi. 

Konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Prof. Dr. Ali Hepşen, konuta erişilebilirlik konusu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Hayalleri süsleyen araba! Piyasadaki en ucuz Audi A5! İşte 29 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Audi markasının en sevilen araçları arasında A5'in fiyat listesi merak ediliyor. Peki piyasadaki en ucuz sıfır A5 ne kadar? Gelin hep birlikte göz atalım...

Evergrande global krizi tetikler mi? 

Dünya genelinde baş gösteren Evergrande krizinin küresel boyuta taşınıp taşınamayacağı merak konusu oldu. Gelişen Piyasalar Uzmanı Prof. DR. Ali Hepşen bu krizin küresel çapta olmayacağını dile getirdi. 

Dilara Hepşen Öztekin Haberi

Dilara Hepşen Öztekin

CSF Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Öztekin, Faik Fırat Dağcıoğlu, Mustafa Cihan Babuccu, Dilara Hepşen Öztekin tarafından 10 bin liralık sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


CSF Turizm İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak....