06 / 05 / 2024

Doğanşehir alt yapı sorunu ne olacak

Doğanşehir alt yapı sorunu ne olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir ilçesinde 151 kilometre içmesuyu, 128 kilometre de kanalizasyon şebekesi döşeyeceklerini söyledi. Çakır, Başkan Vahap Küçük’ten projeleri hakkında bilgiler aldı.

Malatya Doğanşehir 4.5 büyüklüğünde sallandı! Şehirde büyük korku!

Malatya Doğanşehir'de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 10.48'de yaşanan depremin derinliği 13.9 kilometre şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar... 

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Malatya Doğanşehir'deki 952 kalıcı konut yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 952 kalıcı konut için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Putin'den Türkiye ile ilgili dikkat çeken 'alt yapı' açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Türkiye'nin önemli bir doğal gaz alt yapısı olduğunu belirterek, Avrupa'daki tüketicilere gidecek doğal gazın fiyatının türkiye'de kurulması planlanını merkezden belirleneceğini söyledi.

Malatya Doğanşehir TOKİ'de 3 bin 187 TL taksitle 3+1! 

TOKİ Malatya Doğanşehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Malatya Doğanşehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Malatya Doğanşehir'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Malatya Doğanşehir sosyal konut projesi... 

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi Fatih’te  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ceylan Doğan tarafından kuruldu.

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sky Doğan Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanbeyli’nde  140 bin TL sermaye bedeli Mehmet Can Doğan tarafından kuruldu.

Doğanşehir alt yapı sorunu ne olacak Haberi

Doğanşehir alt yapı sorunu ne olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ilçelerin kalkınmasını sağlayacak projeleri bir bir hayata geçirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz gün Doğanşehir’e yaptığı ziyaret sırasında Sanayi çarşısında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediyesi’ni de ziyaret ederek, Başkan Vahap Küçük’ten projeleri hakkında bilgiler aldı.

Ziyarete Başkan Çakır’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, daire başkanları ve şube müdürleri ile teknik personel katıldı.

Doğanşehir Belediyesi ziyareti sırasında, ilçede yapılacak çalışmalar hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a bir brifing verildi. Brifingde; Doğanşehir’in sorunlarının çözümü için hazırlanan projeler sunum eşliğinde bir bir anlatıldı.

Küçük: Doğanşehir’i güzel günler bekliyor 

Doğanşehir’in daha güzel ve yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Doğanşehir’i bundan sonra ki süreçte güzel günlerin...