03 / 05 / 2024

doğudaki evlerin fiyatları yükselecek mi

doğudaki evlerin fiyatları yükselecek mi

Terör nedeniyle doğudaki konut fiyatlarının düştüğünü belirten Onursal Gayrimenkul Başkanı Onur Öngün “Fiyatlar artacak, kimse evini satmasın” çağrısında bulundu.

Konut almak isteyenlerin yeni trendi: Eski ve metruk evler! Fiyatları 600 bin liradan başlıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi ve faiz oranlarının artmasıyla ev alamayan vatandaşların yeni trendi eski ve metruk binalardan yana oldu. Bu evlerin fiyatları 600 bin liradan başlıyor. 

BOTAŞ duyurdu! Doğal gaz fiyatlarına zam geldi mi? 

BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada yılbaşından itibaren ocak ayında doğal gaz satış tarifelerine yönelik detaylar ile ilgili bilgi verildi. Buna göre, doğal gazda ocak ayında  geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı olan tarifenin sabit kalacağı açıklandı. İ

Avrupa'da doğal gaz fiyatları güçlü arz ile geriliyor...

Avrupa doğal gaz rakamları, soğuk hava koşullarına rağmen beklenenden düşük depolama çekilmeleri ve güçlü arz nedeni ile  bugün aşağı yönlü hareket ediyor. İşte haberin ayrıntıları...

Genyap Loft nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? 

Genyap Loft projesinde 71 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Peki Genyap Loft projesi nerede? Genyap Loft'ta 2+1 evlerin fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı

Doğal gaz faturası konusunda önemli bir açıklama geldi. Nisan ayından itibaren 19.8 milyon aboneye doğal gaz faturası gönderilmezken, bu tarihten bu yana 2.7 milyar metreküp doğal gazın bedeli olan 13.4 milyar lira Hazine tarafından ödendi. Ayrıca, Eylül ayında doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağ

Prefabrik konut fiyatları ne kadar? 4+1 dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler yaptırmak maliyetli mi değil mi? Prefabrik evlerin fiyatları, metrekareden metrekareye değişiyor mu? İşte ayrıntılar…

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ’tan son dakika açıklaması!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), doğal gaz fiyatlarında haziran ayı için bir değişiklik olmayacağını duyurdu. BOTAŞ tarafından yapılan duyuruda, Avrupa ülkeleri arasında Ukrayna'nın ardından en düşük doğal gaz fiyatının Türkiye'de uygulandığı belirtildi.

Prefabrik ev 3+1 fiyatları 2023 ne kadar? Prefabrik ev yaptırmak ne kadara mal oluyor?

Prefabrik evler istenilen metrekare de inşa edilebilir. Vatandaşlar özellikle 3+1 prefabrik evlerin fiyatlarını araştırmaktadır. İşte bu konuda merak edilen detaylar!

Prefabrik evlerin fiyatı kaç para? 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evlerin fiyatları son dönemde vatandaşlar tarafından araştırılan konular arasındadır. Prefabrik evler, kolay kurulumu ve düşük maliyetinden dolayı merak edilen yapılar arasındadır. İşte detaylar!

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar 2023? İşte 26 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlerin fiyatları, son yıllarda pek çok vatandaş tarafından araştırılmaktadır. Kurulumu ve maliyeti düşük olan bu yapılar tatil beldelerinde de sıkça kullanılmaktadır. İşte araştırılan detaylar!

doğudaki evlerin fiyatları yükselecek mi Haberi

doğudaki evlerin fiyatları yükselecek mi

Son dönemde Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari’de artan terör olayları nedeniyle binlerce vatandaş bölgeden taşınmak zorunda kalırken, uzmanlar bölge halkını gayrimenkullerini satmamaları konusunda uyardı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde yaşananları sadece askeri açıdan değerlendirmenin doğru olmayacağını dile getiren sektör temsilcileri, özellikle 2008 yılından itibaren bölgeye yapılan yatırımlarla değeri artan gayrimenkullerin yeni dönemde terör örgütünün rant kapısı olabileceğine dikkati çekti. Terör nedeniyle fiyatı düşen gayrimenkullerin baskı yöntemiyle örgüt yakınları tarafından satın alındığı belirtildi. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, olayların yaşandığı bölgelerde halkın mülklerini satmasının PKK’ya yarayacağını  söyledi. Öngün, enerji yatırımları başta olmak üzere bölgeye yönelik yatırımların gelecekte de artacağını ifade ederek “İşte bu nedenle terör örgütü bölgenin hem bugün kaybetmesine neden oluyor hem de geleceğini çalıyor. Bölge halkından...