04 / 05 / 2024

Düzce 3 adet yeni OSB

Düzce 3 adet yeni OSB

Ak Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “Gençlerimize iş imkanı sağlamak, ticaret ve sanayimizi geliştirmek maksadıyla önümüzdeki dönemde Düzce’de 3 adet yeni OSB projesini hayata geçireceğiz” dedi.

Düzce ve iki ilde 16 adet arsa satılıyor! 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Düzce, Gümüşhane ve Ağrı'da yer alan 16 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili detaylar...

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

İBB, Bayrampaşa'daki 37 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor! 

İBB, İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmalcılar Mahallesi, Köy Yanı Mevkiinde yer alan 37 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya veriyor. İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Karayolları, Düzce ve Ankara'daki 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor! 

Karayolları 4.Bölge Müdürlüğü, Düzce ve Ankara illerinde yer alan 1 arsa ile 1 adet araziyi taksitle satıyor. Peki Düzce ve Ankara'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Düzce'de 2 adet konut imarlı 8 taksitle satışa çıkıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf!

Düzce Milli Emlak, Düzce ili, Gümüşova ve Merkez ilçelerinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı peşinde yüzde 20 indirim ve 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Düzce'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Düzce Merkez’e tam 602 adet 2+1, 3+1 yeni konut!

TOKİ'nin Düzce’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Merkez projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte bütün detaylarıyla TOKİ Düzce Merkez’de 2022 sosyal konut projesi...

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 18 milyon 723 bin 784 TL'ye satıyor...

Düzce'de 23.3 milyon TL'ye satılık 6 adet gayrimenkul! 

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden (Milli Emlak Müdürlüğü) Düzce İstili Köyü'nde yer alan 6 adet tarlayı 23 milyon 332 bin TL bedelle satışa çıkardı. İhale 9 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Reysaş GYO Düzce 2018 gayrimenkul değerleme raporu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Düzce Akçakoca İlçesi ve Çiçekpınar Köyü'nde yer alan toplam 2 adet gayrimenkulünün 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kocaeli'de 3 adet okul yaptırılacak!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Çayırova ve Gebze'de toplam 3 adet okul yaptırılacak. İhaleler 2 farklı günde gerçekleştirilecek...

TOKİ Düzce Şekerpınar başvuruları 28 Eylül'de sona eriyor!

TOKİ Düzce Şekerpınar projesinde yer alan 63 adet konut için başvuru dönemi 28 Eylül'de sona eriyor.

Düzce 3 adet yeni OSB Haberi

Düzce 3 adet yeni OSB

Ak Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü, “Gençlerimize iş imkanı sağlamak, ticaret ve sanayimizi geliştirmek maksadıyla önümüzdeki dönemde Düzce’de 3 adet yeni OSB projesini hayata geçireceğiz” dedi.


AK Parti Düzce Milletvekili ve birinci sıra Milletvekili adayı Dr. Faruk Özlü Organize Sanayi Bölgeleriyle ilgili bilgiler verdi.


Düzce’de AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirilen 2 adet OSB’de (Organize Sanayi Bölgesi) 6 bin kişinin üzerinde kişiye iş imkanı sağlandığını ifade eden Özlü, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli’de yapılacak Organize Sanayi Bölgelerinde de toplamda 10 bin kişiye yeni iş imkanı sağlanacağını söyledi.

“AK Parti olarak sanayinin uygun görülen alanlarda yapılanmasını sağlamak, çarpık sanayileşme ve çevre sorunlarını önlemek, kentleşmeyi yönlendirmek için Organize Sanayi Bölgelerine büyük önem yeriyoruz” diyen Faruk Özlü, “bugün Türkiye’de alt yapısı mevcut 153 OSB’nin 88’i bizim...