11 / 05 / 2024

düzce şıralık ve azmimilli mahallelerindeki arsalar

düzce şıralık ve azmimilli mahallelerindeki arsalar

Düzce’nin il statüsüne geçişi sırasında dikkatten kaçarak Bolu’dan devri yapılmayan Şıralık ve Azmimilli Mahallelerindeki 7 bin 800 metrekarelik 2 arazi, üzerlerindeki taşınmazlarla birlikte Düzce İl Özel İdaresine devredilecek.

Düzce'de konut imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 19 Aralık'ta!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Gümüşova ve Merkez'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Sağanak yağış hayatı felç etti! Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu ve Samsun'da ise evler tahliye edildi!

Türkiye genelinde etkili olan sağanak yağışlar hayatı felç etti. Bu kapsamda, Düzce'de 1 ev yıkıldı, Kastamonu'nda 13, Samsun'da ise 3 ev tahliye edildi. İşte detaylar...

TOKİ Düzce projesi için düğmeye bastı! 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Düzce projesi için düğmeye bastı. 116 konutluk yeni proje 1 Haziran'da ihaleye çıkıyor...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Düzce'de 33.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Düzce Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce İstilli Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 33 milyon 90 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan arsayı 11 milyon 110 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Düzce Merkez'de 16.6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Sancaklar Mahallesi, 131 ada 2 parselde yer alan 5 katlı bina ve arsasını 16 milyon 630 bin TL'ye satıyor...

Düzce'de 30.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Düzce İcra Dairesi Düzce Beyköy Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsasının icradan satışa çıkardı.

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

TOKİ Düzce 309 konut ihalesi 8 Aralık'ta!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Beyciler Mahallesinde 309 Adet Konut ve 8 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 8 Aralık 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Düzce-Bolu-Karabük-Samsun YHT projesi ne zaman açılacak?

Karadeniz bölgesi için planlanan bir raylı sistem projesi olup olmadığı ve Düzce-Bolu-Karabük-Samsun yüksek hızlı tren hattı açılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Yılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

düzce şıralık ve azmimilli mahallelerindeki arsalar Haberi

düzce şıralık ve azmimilli mahallelerindeki arsalar


Düzce’nin il statüsüne geçişi sırasında dikkatten kaçarak Bolu’dan devri yapılmayan Şıralık ve Azmimilli Mahallelerindeki 7 bin 800 metrekarelik 2 arazi, üzerlerindeki taşınmazlarla birlikte Düzce İl Özel İdaresine devredilecek.


Bolu İl Özel İdaresi arazi ve taşınmazların devri için Düzce İl Özel İdaresine bir teklif yazısı gönderdi. Resmi yazı İl Genel Meclisinin Şubat ayı toplantıları son birleşiminde gündeme alındı. Katip Üye Muherrem Şen tarafından meclise okunan teklif yazısında şu ifadeler yer aldı: “Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Şıralık mahallesi 7 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz niteliği tarla olan üzerinde kredili yurtlar kurumunca kullanılan yurt bulunan ve Azmimilli Mahallesinde bulunan 835 metrekare yüzölçümlü Azmimilli İlkokulunca depo olarak kullanılan taşınmazların idaremiz adına devrinin gerçekleşmesi istenmektedir.”


Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker arazilerin Bolu İl Özel İdaresin mülkiyetinde kaldığının...