27 / 05 / 2024

düzcedeki okul inşaatları

düzcedeki okul inşaatları

Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonu okul inşaatlarını inceledi. Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonunda okul inşaatlarını gezip incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Türk inşaat devi iflas bayrağını çekti: İnşaatlar yarım kaldı!

Bursa’da ve yurt dışında inşaat faaliyetlerine devam eden Türk şirketi Taham İnşaat iflas bayrağını çekti. 33 senelik uluslararası deneyime sahip olan firmanın İflas etmesi ile birlikte yaptığı inşaatlar da resmen yarım kaldı.

Mortgage oranlarının düşmesi konut inşaatını 7 ayın en yüksek seviyesine taşıdı!

Freddie Mac son zamanlarda sık sık gündeme gelen mortgage oranlarında önemli bir düşüş olduğunu ve bunun da yeni konut inşaatlarının Mayıs'tan bu yana en yüksek noktaya ulaşmasına neden olduğunu kaydetti.

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Yeni bina inşaatlarına şok düzenleme! Resmen değişiyor!

Yeni bina inşaatlarında yeni düzenleme kapıda. Bakanlık tarafından açıklanan ‘Yeşil sertifika’ projesiyle bina inşaatlarında kriterler değişecek. İşte ayrıntılar...

Yeşil bina inşaatları hızlanmalı!

Küresel ısınmanın gittikçe artmasıyla beraber yeşil binaların önemi arttı. Enerji sektörü yeşil bina inşaatlarının artması gerektiğini düşünüyor. 

Mağdurlara müjde! Esenyurt'ta yarım kalan inşaatlar tamamlanacak!

Esenyurt Belediyesi, ilçede yarım kalan inşaatları tamamlamak için düğmeye bastı. 

TOKİ Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çanakkale'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa ediyor!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan TOKİ, Kahramanmaraş'ta 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Şırnak'ta yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şırnak Merkez'de 1 adet 24 derslikli okul inşa edecek.

düzcedeki okul inşaatları Haberi

düzcedeki okul inşaatları

Düzce Valisi Ali Fidan hafta sonu okul inşaatlarını inceledi. Fidan sırasıyla Beyciler Mahallesinde yapımı devam eden Mehmet Akif İnan İmam-Hatip Lisesi, Karahacı Musa Mahallesinde Sağlık Meslek Lisesi İnşaatı, Gümüşpınar Mahallesi Mehmetçik İlköğretim okulu, Şıralık Mahallesinde Kız Meslek Lisesi, Rehberlik Araştırma Merkezi binası ve Cumhuriyet Mahallesinde Yavuz Sultan Selim Ticaret Meslek Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulunup yetkililerden inşaatların son durumlarıyla ilgili bilgiler aldı.

Vali Ali Fidan daha sonra Kalıcı konutlar bölgesine geçerek Güzelbahçe Mahallesinde yapımı devam eden Hafız Hasan Şen Kur’an Kursu inşaatını inceleyip burada vatandaşlarla bir süre sohbet edip incelemelerini sonlandırdı.

Vali Fidan inceleme gezisinde İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Özel İdaresi genel Sekreteri Muharrem Tozan, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yurtman ve teknik personel de hazır...