08 / 05 / 2024

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat iletişim

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat iletişim

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu. 

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Kiracılar dikkat! Doğalgaz dönüşümü yapılan evde kiraya ek zam gelir mi? 

Kirada bulunan evlerin doğalgaz dönüşümü yapılması halinde ev sahipleri de bu dönüşümden faydalanarak kiraya ek zam yapmak için kiracı ile karşı karşıya gelebiliyorlar. Peki, kiracılar böyle bir ek zammı kabul etmek zorundalar mı?

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? Bina dönüştürmek resmen açmaza girdi! 

Deprem ülkesi olması sebebiyle Türkiye’de kentsel dönüşüm meselesi sık sık gündeme geliyor. Peki Türkiye'de neden dönüşüm yapılamıyor? İşte detaylar...

Yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? TMMOB tek tek açıkladı!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyonu’nun gerçekleştirdiği 5. İstanbul Kent Sempozyumu'nda yeni kentsel dönüşüm yasası da masaya yatırıldı. Peki yeni kentsel dönüşümle yapılaşma artacak mı? Mülkiyet hakkı ihlali yaşanır mı? 

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Gayrimenkulünü kiraya verecekler dikkat! Dövizle kiralama yapılabilir mi? Tek tek açıklandı, cezası var!

Dövizle gayrimenkul kiralama işlemlerine ilişkin detaylar merak ediliyor. Peki dövizle kiralama yapılabilir mi? Yabancı uyruklu kişilerle kiralama nasıl yapılır? İşte detaylar...

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Zen Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Zen Global Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Özen tarafından kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat iletişim Haberi

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat iletişim

Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Şahin tarafından kuruldu. 


Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İZOLASYON - İMALAT-BOYA a)İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. b)İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet,edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Düzen İzolasyon Yapı Ve İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sülüntepe Mahallesi Delil Sk. No:3 A Pendik