02 / 05 / 2024

Düzgün Murat Yılmaz

Düzgün Murat Yılmaz

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Yılmaz, Düzgün Murat Yılmaz tarafından 26 Mart tarihinde Esenler, Menderes Mahallesi, 348. Sokak'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerektiğine dikkat çekerek ''Çok daha sağlam, sağlıklı şehirler kurmamız lazım." dedi.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan enflasyon açıklaması: 2024'ün ortalarından itibaren düşecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz enflasyondaki düşüş için 2024 yılının ortalarını işaret etti. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonu açıklaması!

12’nci Kalkınma Planı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kalkınma Planı üzerinde yapılan görüşmelerde kentsel dönüşüm ve afet rehabilitasyonuna ilişkin birtakım açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Yılmaz’dan milyonları ilgilendiren deprem ve kentsel dönüşüm açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlayan 2024 yılı bütçesinin görüşmelerinde deprem ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, deprem hasarları için 1 trilyon 28 milyar lira kaynak ayrıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan çok konuşulacak kentsel dönüşüm mesajı! Peş peşe detaylar verdi!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İzmir programı çerçevesinde İzmir Ticaret Odası'nda (İZTO) iş insanlarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, 14 bin 512 adet konutun yapımının sürdüğünü söyledi.

Buğdayda kırmızı alarm! Dünyanın sadece 2 aylık buğday devir stoku kaldı!

Türkiye buğday üretiminde mart ayı yağışları ile beraber rekoltede hedefi tutturmayı beklerken, dünya kritik dönemece girdi. IAOM Avrasya Bölge Başkanı Eren Günhan Ulusoy, Çin hariç, dünyanın 2024 yılı Haziran ayı sonrası hasat sezonuna 2 aylık stokla gireceğini söyledi.

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Dünyanın en yüksek maaş veren şirketi işçi arıyor

Dünyanın en yüksek maaş veren şirketleri arasında yer alan Tesla, işçi sayısında artışa gidecek. Ancak hangi birime işçi alınacağı ve detaylar henüz netleşmedi.

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Murat İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Murat Yılmaz ve Yılmaz Yıldırı ortaklığında kuruldu.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Düzgün Murat Yılmaz Haberi

Düzgün Murat Yılmaz

Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Yılmaz, Düzgün Murat Yılmaz tarafından 26 Mart'ta kuruldu. 


Nexus Mühendislik Makina Tasarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mühendislik,mimarlık,müşavirlik,müteahhitlik hizmetleri ile ahşap kargir çelik,beton ve prefabrik sistemleri sanayi tesisleri, fabrika,konut,liman, baraj,arıtma tesisleri,iş merkezleri,kanallar,içme suyu sulama tesisleri,turistik tesisler,kanalizasyon hafriyat işleri,park ve bahçeler ile her türlü elektrik inşaat ve tesisat taahhüt işleri, bu işler ile ilgili her türlü malzeme makine ve aksamlarının imalatı, ithalat ve ihracatı pazarlama ve iç ticaretini yapmak tarihi eser restorasyonu ve röleve işlerini yapmak. 2-Konusu ile ilgili mühendislik mimarlık müşavirlik, plan etüt, proje ve danışmanlık hizmetleri verilmesi, bilgisayar, telekominikasyon,iletişim ve güvenlik sistemlerinin tasarımı, projelendirilmesi ve kurulması, sistem entegrasyonlarının yapılması, kablolama...