04 / 05 / 2024

Ebru Gündeş kıbrıs

Ebru Gündeş kıbrıs

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev bakıyor!

Fantezi müziğin en güçlü seslerinden biri olarak gösterilen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs Girne'den ev bakıyor.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışı KKTC Meclisi’nin ana gündem maddesi!

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışlarının, MİT tarafından takibe alındığına ilişkin açıklamaların ardından bu konu KKTC Meclisi’nin de ana gündem maddesi oldu.

Kıbrıs'ta çarşı karışıyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta Yahudilerin 25 bin dönüm arsa aldığı gündeme gelmiş ve konuyla ilgili tartışmalar başlamıştı. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, mülk satışı ile ilgili spekülasyon yapıldığını belirtti. İşte o açıklamalar...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Uluslararası emlak yatırımcılarının yeni gözdesi Kıbrıs!

Dünyanın en iyi fiyatlı deniz kenarı mülkleri sıralamasında birinci olan Kıbrıs’a emlak alımı için 72 ülkeden talep geliyor. KKTC’de emlak alım talebi ilk 6 ayda yüzde 40-50 oranında artmış durumda.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Gayrimenkulde yeni gözde Kıbrıs oldu!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), hem Türklerin hem de yabancı turistlerin favori tatil yerlerinden. Kıbrıs, pandemiyle beraber ise gayrimenkulde yeni gözde oldu. Peki Kıbrıs'ta ev fiyatları ne kadar? En çok talep hangi tip konutlara geliyor? İşte ayrıntılar...

Ebru Gündeş kıbrıs Haberi

Ebru Gündeş kıbrıs

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş yeni gayrimenkul yatırımıyla dikkat çekti.

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre, Gündeş, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle otelde konaklamak istemediği için Kıbrıs'tan iki katlı, bahçeli bir ev almış.

Sık sık gittiği yavru vatanda artık kendi evinde kalan Ebru Gündeş, işleri olmadığı dönemlerde de kızı Alara'yla birlikte yine orada vakit geçiriyormuş.
 

Ebru Gündeş'in ev...