05 / 05 / 2024

Edirne-İstanbul yolu

Edirne-İstanbul yolu

Lüleburgaz'da E-5 karayolu üzerinde damperi açılan kamyon üst geçide çarptı. Kazada kamyon şoförü yaralanırken, üst geçidin yıkılmasıyla Edirne-İstanbul yolu trafiğe kapandı.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

İstanbul ve Edirne'de satılık 2 arsa! 

İstanbul ve Edirne'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Merakla beklenen satış ihaleleri 27 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Konya'nın en büyük AVM'si olacaktı! Çürümeye terk edildi! İşte nedeni...

2016 yılında Yeni İstanbul Yolu Caddesi üzerinde “Konya'nın en büyüğü olacak” iddiasıyla temeli atılan ve hemen çalışmalara başlanılan AVM projesinde 7 yıldır dal kıpırdamıyor. 

Şehir Plancıları Odası'ndan Ankara'daki projeye tepki: Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yanlış bir kararı!

Şehir Plancıları Odası (ŞPO), İstanbul Yolu’ndan Eryaman’a giriş- çıkış için yapılması istenen alternatif kavşak projesine tepki gösterdi.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu! Yabancı alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkulde yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul, Antalya ve Edirne oldu. Yabancıların gayrimenkul alımlarının yüzde 18,6’sı vatandaşlık için yapılıyor. İşte ayrıntılar... 

Jeoloji mühendisi uyardı: Beklenen İstanbul depremi, Edirne ile Trakya'yı da etkiler!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Edirne temsilcisi Can Yılmaz, büyük İstanbul depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Can Yılmaz'ın o açıklamaları...

İstanbul Aymama Deresi'ne bisiklet yolu inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Aymama Deresi'nde ıslah çalışmalarına hızla devam ediyor. Belediye proje dahilinde bisiklet yolu inşa edilecek.

Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesiyle o süre 1,5 saate iniyor!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba yaptığı açıklamada Halkalı-Kapıkule Demir Yolu Projesindeki çalışmalar tamamlandığında Halkalı-Kapıkule arasındaki yük taşıma süresinin sekiz saatten üç buçuk saate, yolcu taşımacılığının ise üç buçuk saatten bir buçuk saate ineceğini belirtti.

İstanbul-Edirne demiryolu hattı projesi meclis gündeminde!

İstanbul-Edirne demiryolu hattı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu Kültür Yolu projesi İstanbul'un cazibesini artıracak!

Galataport'tan Taksim Meydanına uzanan "Beyoğlu Kültür Yolu" projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İstanbul'un cazibesini artırması hedeflenen projenin tüm mekanlarında çalışmalar sürüyor.

Edirne'den Artvin'e bisiklet yolu geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada hayata geçirecekleri bisiklet yolunun Edirne’den Gürcistan sınırına kadar gideceğini, tüm kıyıları dolaşacağını belirtti.

Edirne-İstanbul yolu Haberi

Edirne-İstanbul yolu

Edirne-İstanbul yolu Lüleburgaz mevkiinde E-5 karayolu üzerinde büyük bir kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Edirne istikametinden İstanbul istikametine giden 39 LN 333 plakalı kamyonun damperi, henüz bilinmeyen bir nedenle açılarak üst geçide çarptı. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, çapmanın etkisiyle üst geçit yıkılırken, kamyon şoförü yaralandı. Yaralı olay yerine gelen acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Yıkılan üst geçit E-5 karayolunun trafiğe kapanmasına neden oldu. Polis ekipleri E-5 karayolunda güvenlik önlemleri aldı.

Üst geçidin yıkılmasıyla kapanan yolun açılması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.