08 / 07 / 2024

ege yapıda hangi projeler kampanyalı

ege yapıda hangi projeler kampanyalı

İnşaat sektöründe köklü projelerle ilerleyen Ege Yapı, tüm projelerinde 17 Ekim ' e kadar kampanya uyguluyor. Ege Yapı projeleri yatırımcısına ne kazandırıyor? Neden tercih ediliyor?...

Ege Yapı Pay ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Yalova'da hayata geçirdiği yeni projesi ön satışa çıktı. Ege Yapı Pay adını taşıyan projeden yüzde 30 peşinatla arsa ve ev sahibi olunabiliyor.

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

Ege Yapı Ispartakule Modernyaka'da 399 bin lira peşinatla 36 aya varan vade!

Ege Yapı'nın Ispartakule'de inşa ettiği Modernyaka projesinden 399 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 36 aya varan vade imkanı sağlanan Modernyaka projesindeki konutların teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Ege Yapı Ormanyaka'da 2023 fiyatlarıyla 48 ay vade imkanı!

Ege Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği Ormanyaka projesi için 48 ay vade imkanı sağlanıyor. İşte Ege Yapı Ormanyaka projesi ile ilgili detaylar... 

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL'den başlayan peşinatla 60 ay taksit fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesinde 299 bin TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. Vade süresinin de 60 ay olarak belirlendiği projede toplam 515 konut bulunuyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Ormanyaka'da yüzde 30 peşin ödemelerde 60 ay vade avantajı!

Ege Yapı Ormanyaka projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 60 ay vade avantajı sunuluyor. Peki Ege Yapı Ormanyaka'da konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Recep Baştuğ, Garanti BBWA’da ne iş yapıyor? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor?

Recep Baştuğ Garanti BBWA’da hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Recep Baştuğ ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Yapı Ormanyaka'da 1.99 faizle 60 ay vade fırsatı! 

Ege Yapı Ormanyaka projesinde yer alan konutlar ön satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde kredi fırsatı sunuluyor. Peki Ormanyaka projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

ege yapıda hangi projeler kampanyalı Haberi

ege yapıda hangi projeler kampanyalı

İnşaat sektöründe köklü projelerle ilerleyen Ege Yapı, tüm projelerinde 17 Ekim'e kadar kampanya uyguluyor. Ege Yapı projeleri yatırımcısına ne kazandırıyor? Neden tercih ediliyor? Enerji verimliliği ve yeşil bina konseptini önemseyen ve projelerine uygulayan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı'yla hem sektör hem de projeleri hakkında konuştuk.

Bengü Öner: Öncelikle genel bir değerlendirme alabilirsek dördüncü çeyrekten beklentileriniz neler şu anda?

İnanç Kabadayı: Şimdi yılın ilk üç çeyreği tabii iki tane seçimle beraber biraz daha ağır geçti ama dördüncü çeyreğin 2014’ün yılın en parlak sezonu olduğunu öngörüyorum.

Eylül ayında da bunun emarelerini görmeye başladık. Gerçekten hem tüketici tarafında hem de diğer sektör oyuncuları arasında ciddi bir hareketlilik başladı. Ağustos ayında da geçen yıla göre %25’e yakın bir artış oldu ortalamada birinci el ve...