28 / 04 / 2024

Eğitim Yapıları

Eğitim Yapıları

Çırakoğlu Mimarlık, Abdullah Gül Üniversitesi Kampüsü projesiyle Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde Geleceğin Projeleri / Eğitim Yapıları kategorisinde finale kaldı

Özel okullarda zam fırtınası: Eğitim ücretine yüzde 220'ye varan artışlar yapılıyor!

Özel okullar tarafından maliyetler neden gösterilerek, eğitim ücretlerine en az yüzde yüz zam istiyor. Zam oranı okullara göre değişirken, yüzde 220'yi gören bile var. Veliler, bu durumu şikayetvar platformundan dile getirdi. İşte o şikayetler...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Bakan Tekin'den destek ödemesi duyurusu! Özel eğitim veren okullara yapılan destek ödemeleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, özel bireylere özel eğitim veren kurumlara bu yıl yapılan destek ödemeleri açıklandı.

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapıyorr? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz'ün kim olduğu ve Alper Gökgöz'ün hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında yer almaktadır. Buna kapsamda Alper Gökgöz kimdir? nerelerde görev almıştır? Alper Gökgöz'ün eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan LGS sonuçları açıklandı!

Milli Eğitim Bakanlığı, uzun süredir beklenen 2023 LGS sonuçlarının nihayet açıklandığını duyurdu. Bugün yaptığı paylaşım ile sonuçların açıklandığını duyuran Bakanlık, öğrencilere ve ailelerine tebriklerini iletti.

Milli Eğitim Bakanı Özer açıkladı! Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı süreci 18 Mayıs'ta başlıyor!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı'na ilişkin sürecin 18 Mayıs 2023 tarihinde başlayacağını, 30 Mayıs-9 Haziran'da başvuruların alınacağını, 19 Kasım tarihinde yapılacak sınavın sonuçlarının 24 Kasım tarihinde açıklanacağını bildirdi.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Safir Termal Turizm İnşaat Özel Eğitim Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Eğitim Yapıları Haberi

Eğitim Yapıları

Bu yıl 65’in üzerinde ülkeden rekor sayıda katılımın yaşandığı Dünya Mimarlık Festivali Ödülleri’nde toplam 33 farklı kategoride yarışacak olan projeler “The World Building of the Year 2012” ve "Future Project of the Year 2012” ödüllerini almak için aralarında Moshe Safdie, Ben Van Berkel, ve Juergen Mayer H gibi isimlerin de bulunduğu jüri karşısında sunum yapacak.


Londra merkezli EMAP Media Group tarafından düzenlenen ve 3-5 Ekim tarihleri arasında Singapur'da beşincisi gerçekleştirilecek olan Dünya Mimarlık Festivali, mimarlık dünyasının en önemli etkinliklerinden biri olarak kabul ediliyor.

Proje sunumlarının yanı sıra sergi, panel ve seminerlere de sahne olacak olan Dünya Mimarlık Festivali’nde ödüller 5 Ekim Cuma günü açıklanacak.


AGÜ Yerleşkesi

Çırakoğlu Mimarlık’ın Dünya Mimarlık Festivali’nde “Geleceğin Projeleri / Eğitim Yapıları” kategorisinde yarışacak olan projesi, Kayseri Abdullah Gül...