29 / 04 / 2024

Eminevim iftar programı

Eminevim iftar programı

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma fırsatı sunan Eminevim, Ramazan ayı boyunca 55 bin müşterisiyle bir araya gelecek.

TOKİ Başkanı Bulut'tan Trabzonlulara müjde! O proje için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Trabzon'da "Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi" şantiyesindeki işçilere iftar programı düzenledi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın Geleneksel İftar Programı koronavirüs nedeniyle iptal edildi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı'nın 18. Geleneksel İftar Programı tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

IZUS projesine start veriliyor!

Türk-Amerikan İş Adamları Derneği Başkanı Ali Osman Akat TABA-AmCham'ın düzenlediği iftar programında açıklamalar yaptı. Akat, IZUS projesinin 500 bin dönüm arazi üzerinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Atatürk Kültür Merkezi 2021'de tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen sanatçı ve sporcular ile iftar programında konuştu. Cumhurbaşkanı, "2021 yılında Taksim'deki eski adıyla AKM'yi inşallah opera binası olarak yetiştirmiş olacağız" dedi.

Eminevim yine yüzleri güldürdü!

Eminevim, Karadeniz Ereğli'de düzenlediği program ile 60 ailenin tapularını teslim etti. Eminevim yine yüzleri güldürdü. 

Eminevim'den Enflasyonla mücadeleye tam destek!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı “Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı”na Eminevim de destek verdi...

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun seferleri Ağustos'ta başlayacak!

Çekmeköylülerle iftar programında buluşan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Üsküdar-Ümraniye metrosunda Ağustos ayında test sürüşleri bitecek ve seferlere başlayacak" dedi...

Yılda 1.4 milyon konut satılıyor, büyümenin neresi sanal?

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ile Erzincanlı Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılan Başbakan Yıldırım, "1 milyon 450 bin konut satılıyor 1 yılda. Neresi sanal?" dedi...

Konyalılar Eminevim iftarında buluştu!

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz konut ve araç sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Konya'da her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği düzenledi.

Türkiye inşaat sektöründe önemli bir yere sahip!

Tacikistan'ın Ankara Büyükelçisi Mahmadali Rajabiyon, basın mensuplarıyla bir araya geldiği iftar programında, "Türkiye inşaat sektöründe de önemli bir yere sahip." dedi.

Şanlıurfa'ya 35 milyar liralık yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde düzenlenen kardeşlik sofrası iftar programına katıldı. Programda, Şanlıurfa'ya yapılan yatırımların toplam değerinin 35 milyar liraya ulaştığı açıklandı.

Atabeyi Villaları’nın temeli atıldı!

Atabeyi Grup, yapımına başladığı 42 bağımsız villa projesinin temel atma ve iftar programında dost ve müşterileriyle bir arada oldu.

Malatya-Elazığ-Diyarbakır hattına hızlı tren projesi ihaleye çıkacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Malatya-Elazığ ve Elazığ-Diyarbakır hızlı tren projesini bu yıl içerisinde ihaleye çıkaracaklarını dile getirdi.

Eminevim iftar programı Haberi

Eminevim iftar programı

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yaşatabilmek için Türkiye’nin 81 ilinde iftar sofraları kuruyor. Onbir ayın sultanı Ramazan'ın kendine has hoşgörü ve bereketini paylaşmak isteyen Eminevim, her sene olduğu gibi bu yıl da ülkemizin pek çok şehrinde düzenliyor olduğu iftar programları vesilesiyle iştirakçileri ile buluşuyor.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirtti. Üstün; "İçerisinde bulunduğumuz ayın manevi iklimini yaşamak, birliğimizi kuvvetlendirebilmek için düzenli halde gerçekleştirdiğimiz programlarımız hemen her şehirde devam edecek," dedi.

İşçiden memura, öğretmenden, ev hanımına bu zamana kadar tam 140.000 kişinin ev hayallerini gerçeğe dönüştüren Eminevim'in iftar yemeğine katılım gösteren Emin Grup Başkanı Emin Üstün, dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırdıklarının altını çizdi. Üstün,...