29 / 04 / 2024

Eminevim ramazan iftarı

Eminevim ramazan iftarı

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma fırsatı sunan Eminevim, Ramazan ayı boyunca 55 bin müşterisiyle bir araya gelecek.

Ünlü ekonomist uyardı: İftar menüsü tuzağına dikkat

Ramazan’ın gelmesiyle birlikte iftar menüleri de yeniden gündem oldu. Geçen yıldan beri en az yüzde yüz artan iftar menüleri konusunda ekonomist Mert Başaran uyardı: "İftar menüsü denen şeye sakın kanmayın."

2024 iftar menüleri resmen fırladı! Geçen sen 400 TL olan bir iftar menüsünün bu seneki fiyatı görenleri şok etti

Ramazan ayınına sayılı günler kala iftar menüleri paylaşılmaya başlandı. İftar menülerinin fiyatlarını görenler adeta şok oldu. Menüleri fiyatları resmen fırladı. İşte 2024 iftar menülerinin fiyatları...

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

2023 iftar çadırı nereye kurulacak! Yenikapı, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar için iftar yerleri belli oldu!

Ramazan ayı, sadece aç kalmak değil aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu mübarek ayda, İstanbul'da belediyeler ve hayırseverler tarafından belirlenen noktalarda iftar çadırları kurulmaktadır.

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

A101'den rahmet ayı Ramazan'a bomba giriş!Bu ürünlerle İftar sunumlarınız ziyafete dönüşecek! 20 Mart 2023 fiyat listesi

A101 23 Mart kataloğunu ilan etti. Ramazan öncesi fiyatlarda büyük revize yapan A101, vatandaşa mübarek ayda rahat nefes aldırmayı planlıyor. A101 indirimleri, bolluk bereket ayında, iftar yemeklerinizde ziyafete dönüştürmek için istediğiniz her şeye erişmenizi sağlıyor.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Ramazan ayına sayılı günler kaldı! Hurma fiyatları açıklandı! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayına sayılı günler kala iftar sofralarının vazgeçilmezi hurma satışları başladı. İşte detaylar....

Ramazan'ın vazgeçilmezi baklava fiyatları uçtu, görünce inanamayacaksınız! İşte Güllüoğlu'nun fiyat listesi...

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftarın vazgeçilmezi baklavalar da sofraları süslemeye başladı. Ancak süt ve şekere yapılan zamdan sonra baklava fiyatları cep yakıyor. İşte güncel baklava fiyatları...

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

Eminevim Ramazan'da 55 bin müşterisiyle buluşacak!

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile müşterilerine faizsiz ev ve otomobil sahibi olma fırsatı sunan Eminevim, Ramazan ayı boyunca 55 bin müşterisiyle bir araya gelecek.

Konyalılar Eminevim iftarında buluştu!

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz konut ve araç sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Konya'da her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği düzenledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk uçak Ramazan'da inecek!

Ramazan ayında yeni havalimanında iftar yapacağı öğrenilen Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçakla gelerek bir ilki gerçekleştirebilir.

Eminevim ramazan iftarı Haberi

Eminevim ramazan iftarı

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu yaşatabilmek için Türkiye’nin 81 ilinde iftar sofraları kuruyor. Onbir ayın sultanı Ramazan'ın kendine has hoşgörü ve bereketini paylaşmak isteyen Eminevim, her sene olduğu gibi bu yıl da ülkemizin pek çok şehrinde düzenliyor olduğu iftar programları vesilesiyle iştirakçileri ile buluşuyor.

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, iftar programlarını geleneksel hale getirdiklerini belirtti. Üstün; "İçerisinde bulunduğumuz ayın manevi iklimini yaşamak, birliğimizi kuvvetlendirebilmek için düzenli halde gerçekleştirdiğimiz programlarımız hemen her şehirde devam edecek," dedi.

İşçiden memura, öğretmenden, ev hanımına bu zamana kadar tam 140.000 kişinin ev hayallerini gerçeğe dönüştüren Eminevim'in iftar yemeğine katılım gösteren Emin Grup Başkanı Emin Üstün, dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırdıklarının altını çizdi. Üstün,...