02 / 05 / 2024

eminönü iş yeri kirası

eminönü iş yeri kirası

İBB Eminönü'nde bulunan teknelerde balık- ekmek satan esnafın tahliye edilmesi hakkında yazıyı Fatih Kaymakamlığı'na göndermediği anlaşıldı. İBB, tahliye işlemini Eminönü'nde yapılması düşünülen düzenleme çalışmalar gerçekleştirecek.

Eminönü’ndeki balık ekmek satan iş yerleri boşaltılacak!

İBB Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerinin boşaltılması için ihtarname gönderdi. Kiracılara gönderilen yazılarda boşaltılan yerlerin yerine yeni kiracıların alınmayacağı ifade edildi.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

3 milyonla 20 milyonluk iş: 1940'ta Eminönü Unkapanı için büyük imar planı hazırlanmış!

1940 yılında Eminönü Unkapanı için 5 yılı kapsayan büyük bir imar programı hazırlanmış. İşte ayrıntılar...

Evi, iş yeri, arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemelerinde son gün bugün!

Ev, arsa, iş yeri gibi milyonlarca gayrimenkul sahibinin ödeyeceği emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Peki emlak vergisinden kimler muaf? İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut inşa edilecek!

Kahramanmaraş'ta kentsel tasarım projesi ile 5 farklı noktada 300’ün üzerinde iş yeri ve konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

AVM'lerde de kira krizi büyüyor! İş yeri kiralarına TÜFE’nin yüzde 50-60’ı kadar artış sınırı talebi!

AVM’ler pandemi döneminde markalara ciddi destekler sunarak, kiraların önemli kısmından feragat etti ancak sektörde kira sorunu yeniden gündem oldu. Perakendeciler, konuttaki gibi işyeri kiralarına da artış sınırı getirilmesini istiyor. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Ev ve iş yeri sahipleri aman dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ev ve iş yeri sahipleri aman dikkat! 2022 yılına ilişkin yıllık gelir vergisi beyannamesinin verilmesi ve 1. taksit ödemesinde süre 31 Mart Cuma günü doluyor.

Evi, iş yeri kirada olanlar dikkat! Geliriniz 9 bin 500 TL'yi aşıyorsa hemen bunu yapın! Gelir vergisi nasıl hesaplanır?

Milyonlarca ev ve iş yeri sahibi, Mart ayının gelmesiyle beraber kira gelir vergisinin nasıl hesaplanacağını araştırıyor. Peki kira geliri vergisi nasıl hesaplanır? Kira geliri beyannamesi ne zaman verilir? 

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

eminönü iş yeri kirası Haberi

eminönü iş yeri kirası

Eminönü'nde bulunan teknelerde ekmek arası balık satan esnaf, yasal tahliye işleminin ardından ne zaman başlayacağını endişeyle beklerken, İBB'nin tahliyenin başlatılması hakkında yazıyı Fatih Kaymakamlığı'na göndermediği ortaya çıktı. İBB Başkan Danışmanı ve Sözcüsü Murat Ongun, 5 Kasım'da, Twitter hesabı üzerinden teknelerin tahliye edilmesi amacıyla kaymakamlığa İBB'den yazı gönderildiğini kaydetti. Aradan 10 günden fazla zaman geçmesine rağmen kaymakamlık nezdinde yapılan araştırmaların ardından, İBB'den yazının gitmediği tespit edildi.

Konuyla ilgili İBB yetkilisi şu açıklamalarda bulundu: "İlgili birimlerden aldığımız bilgiye göre doğru, henüz söz konusu yazı Fatih Kaymakamlığı'na gönderilmemiş. İBB'nin Eminönü'nde yapacağı düzenleme çalışması başlamadan aylar önce balıkçıların tahliye edilmesinin doğru olmayacağı düşünülmüş. Tahliye işleminin, yapılacak düzenleme çalışmasıyla koordineli olmasına karar verilmiş. Düzenleme çalışması başlamadan bölgeyi boş yere boşaltmanın doğru olmayacağı düşünülmüş. Bunun için yazı henüz...