08 / 05 / 2024

emlak platformları

emlak platformları

Emlak hizmetleri Türkiye'de standardının artması gereken alanlardan biri. Teknoloji ve online çözümler bunu hızlandırabilir. Zingat ve Reidin bu konuda dikkat çeken örnekler...

İstanbul İçin İşbirliği Platformu Kuruluyor!

İstanbul’ un Marka Değerinin Arttırılması İçin Gayrimenkul Sektörü Harekete Geçti. Kamu - özel sektör işbirliğiyle farklı uzmanlıkların ve disiplinlerin bir araya getirilerek İstanbul İçin İşbirliği Platformu kurulacak...

Günübirlik evlerdeki saat oyunu ağızları açık bıraktı!

Ramazan Bayramı'nın gelmesi ve yaz sezonunun yaklaşmasıyla günübirlik konutlara talep de arttı. Emlak platformlarındaki ilanda gösterilmiş olan rakamla gerçek fiyat birbirini tutmazken ev sahipleri aradaki bu uçurumu ise, 'saatlik ücret, fiyat güncellendi' gibi bahanelerle açıklıyor.

Emlak ilanları için yeni düzenleme! Sosyal medya mercek altına alındı!

Ticaret Bakanlığı’nın son aylarda emlak ilanlarıyla ilgili düzenleme ve denetimleri sürerken, sosyal medya platformlarında paylaşılan ilanlar da mercek altına alındı.

İnternetten ev ilanı verenler dikkat! Bir anda cezayla karşı karşıya kalabilirsiniz!

Ticaret Bakanlığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki fahiş artış ve emlak platformlarında yer alan ilanlardaki bilgi kirliliğine karşı yeni tedbirler almak amacıyla çalışma başlattı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut satışlarındaki artışlar emlak satış platformlarını nasıl etkiledi?

Gezerek ev aramaya son verecek yeni bir platform kuruldu. Anındabul,  emlak yatırımcıları için ev gezme ekibi kurdu.

Antalyalı emlakçılardan dikkat çeken ev ilanları!

Bir emlak şirketinin e-ticaret platformlarında "İngiltere prensi istedi vermedik maksat yabancıya gitmesin", "Duyanlar duymayanlara söylemesin başkası alır üzülür" gibi başlıklarla yayımladığı emlak ilanları görenleri gülümsetti...

Emlak ofisleri dijital platformları kullanıyor!

Hürriyet Emlak Satış Direktörü ve Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozay, gayrimenkul sektöründe dijital plaftormun öneminden bahsetti.

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Emlakçıların "ucuz konut ilanı" kurnazlığına dikkat!

Tüketici dernekleri, bazı emlak ofislerinin e-ticaret platformlarında, sosyal medyada veya kendi isimlerine kurdukları internet sitelerinde gerçeği yansıtmayan, düşük fiyatlı ev ilanı vererek müşterileri aldattığını söyledi.

3. Havalimanı emlak fiyatlarını uçurdu!

3. Havalimanı ile ilgili e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı. 3. Havalimanı'nın geçtiği güzergahlarda emlak fiyatları artmaya devam ediyor.

3. havalimanı çevre ilçelerde emlak fiyatlarını artırdı!

Türkiye’nin en büyük ilan ve e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde sahibindex Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı.

Edirne’de satılık emlak fiyatları düştü!

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformlarından sahibinden.com, Edirne'ye ait sahibindex Emlak Endeksi 2015 Eylül ayı emlak verilerini açıkladı.

Türkiye’nin 2014 emlak haritası yayınlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Tema İstanbul 2014 Emlak Fuarı'nda yerini aldı!

Türkiye’nin sembol projesi Tema İSTANBUL, gayrimenkul sektörünün en önemli tanıtım platformlarından biri olan EMLAK 2014 – Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda yerini alıyor.

emlak platformları Haberi

emlak platformları

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Ahmet Kayhan emlak sektörüne yönelik önce Reidin ardında Zingat’ı kurmuş. Emlak sektörü ile yatıp kalkıyor. Bir tür “gayrimenkul hizmet” girişimcisi. İnşaat ve gayrimenkulün, emlak işlerinin bu kadar karmaşık olduğu bir ülkede teknoloji bazlı yatırımlarla sektöre açılım getirmeye çalışıyor. Zingat çok ilginç bir model ve onun üzerine sohbet ettik. Reidin ise daha çok emlak bilgisi hizmeti sunan bir şirket. Kayhan kendi modellerini şöyle anlatıyor:

“Reidin'e yüzde 51 Doğuş Grubu ortak. Ben yönetim kurulu üyesi, icra kurulu baş-kanıyım. Aktif olarak da Zingat’a fokus olmuş durumdayım. Bizim iş modeli farklı.

Profesyonellerle çalışıyoruz. Türkiye’de kayıtlı kayıtsız 300 bine yakın emlakçı var. 50 bininin vergi levhası bile var. Şu an Zingat’ı kullanan 10 bin emlak ofisi, 8 milyon da trafik var....