29 / 07 / 2024

emlak vergisi yarın son mu

emlak vergisi yarın son mu

Taşınmaz mal sahiplerinin ödemek ile yükümlü olduğu 2014 yılına ait emlak vergisinin ilk taksit süresi yarın sona eriyor. Vergisini hala ödememiş olan mükelleflerin borcunu yarın ödemeleri gerekiyor..

Emlak vergisi 1.  taksit ödemeleri yarın sona eriyor! Ödemeyenlere aylık yüzde 4,5 gecikme zammı!

Milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın sona eriyor. Konut, bina, arsa ve iş yeri gibi gayrimenkul sahipleri söz konusu ödemeleri hem yüz yüze hem de e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor.  

Ev sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman, emlak vergisi ödemelerinden kimler muaf? 

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sonra sona eriyor! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibinin ödemek zorunda olduğu emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başladı. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sona eriyor. İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ile ilgili detaylar...

Emlak vergisi oranları ne kadar? Hangi değer üzerinden emlak vergisi ödenir?

2023 yılında emlak vergisi, gayrimenkulün belirli bir değer üzerinden ödenmektedir. Gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren bu haber, emlak vergisinin ne kadar ödeneceğini içeriyor. Bu yıl emlak vergisi ne kadar ödenecek, taksitle ödenecek gibi soruların yanıtları merak ediliyor.

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın sona eriyor! Sakın unutmayın!

Emlak vergisi, her yıl, yılda 2 defa olacak şekilde ödeniyor. Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın itibariyle sona eriyor. İşte detaylar...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sona eriyor!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sona eriyor. Milyonlarca mükellef, emlak vergisinin nasıl ödeneceğini araştırıyor...

Emlak vergisinin ikinci taksit dönemi yarın başlıyor!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibinin merak ettiği emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri yarın başlıyor. İşte emlak vergisi ödeme detayları...

Emlak vergisi borcu yapılandırma başvuruları yarın sona eriyor!

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi için yapılandırmaları için son iki gün başvurular yarın sona eriyor.

Belediyelerden emlak vergisi atağı!

Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Rahmi Turan bugünkü köşe yazısında belediyelerin emlak vergisi politikalarını kaleme aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "Emlak vergisi payının düşük bir miktarı muhtarlara verilebilir" dedi.

Emlak vergisi ödemeleri yarın başlıyor!

Türkiye sınırlarında yaşayan kişiler için emlak vergisi ödemeleri yarın başlıyor. Vergi ödemeleri Kasım ayı boyunca devam eden Bu tarihleri kaçıran vergi mükelleflerine ise para cezası kesilecek.

2020 emlak vergisi ne kadar?

Emlak vergisi 2. taksit dönemi yaklaşırken çok sayıda vatandaş emlak vergisi hesaplamasını araştırıyor. Peki 2020 emlak vergisi ne kadar? İşte bu merak edilenler...

emlak vergisi yarın son mu Haberi

emlak vergisi yarın son mu

Emlak vergisi ödemeleri için son gün yarın!

Emlak vergisi mükellefi olan arsa, arazi, mesken ve işyeri sahiplerinin 2014 yılına ait vergisinin ilk taksit ödemeleri yarın sona eriyor.


Her sene iki eşit taksit halinde ödenebilen emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılıyor. İkinci taksitler ise Kasım ayı içerisinde ödeniyor.


2014 yılında 31 Mayıs'ın haftasonuna denk gelmesi nedeni ile ödemeler 2 Haziran'da son buluyor. Ancak, kimi belediyeler bu haftasonu da veznelerini açık tutarak emlak vergisi ödemelerini kabul edebiliyor.


Bu nedenle, emlak vergisini son güne bırakmak istemeyen mükellefler bugün bağlı olunan belediye ile iletişime geçerek, açık olup olmadığını; vergi ödemesi yapılıp yapılmadığını sorgulayabilir.


Taşınmaz malların bir başka şehirde olması halinde ödemeler tüm belediyelerden PTT Havalesi veya Belediyelerin Banka Hesap Numaralarına Emlak Vergisi Mükellef...