15 / 05 / 2024

Emlak yatırımcıları Çekmeköy

Emlak yatırımcıları Çekmeköy

Çekmeköy'de kentsel dönüşüm devam ederken yeni Kentsel Tasarım Projeleri, emlak yatırımcılarının rotasını Çekmeköy'e çevirdi.Yeniden yapılacak olan evler ve mahaller Osmanlı ve Selçukluların izlerini taşıyor.

Arsa yatırımcıları rotayı Çanakkale'ye çevirdi! Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774 kazanç sağlıyor!

Doğal güzellikleri ve kültüre zenginlikleri ile dikkatleri üzerine çeken Çanakkale, arsa yatırımcılarının radarına girdi. Çanakkale'den arsa almak isteyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Yatırımcılar 4 yılda yüzde 774, 14 oranında kazanç sağlıyor.

Konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıların yönünü değiştirdi! Parası olan yurt dışına gidiyor...

Yurt dışı inşaat firmalarının acenteleri, Türkiye'de gayrimenkul piyasasında yaşanan fiyat yükselişi ve durgunluğu fırsat bilerek parası olan yatırımcıları yurt dışına çekmeye başladı.

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

Mevduat faizleri borsaya rakip olma yolunda! Yatırımcıların kafası karıştı! Faizler daha da yükselebilir

Geçtiğimiz sene mevduatta bekleyen yatırımcılar, borsa yükselişe geçince tercihini değiştirmeye başladı. Özellikle son yılda borsada kar eden yatırımcıların kafası karıştı. 

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Dolar yükselecek mi? sorusuna net yanıt geldi! Yatırımcılar bunu kaçırırsanız yandınız! 

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Dolar yükselecek mi? sorusu en çok merak edilirken, net yanıt geldi. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Borsada sürdürülen etkileyici yükseliş devam ederken, yatırımcıları neler bekliyor? Borsa tahminleri ne diyor?

Yatırımcılar, borsadaki son gelişmeleri büyük bir merakla izlerken, endekslerin sürdürdüğü etkileyici yükseliş dikkat çekiyor. Bununla birlikte, halka arz edilen hisselerde gözlenen büyük ilgi, yatırımcılara yüksek getiri fırsatları sunmaya devam ediyor. Peki bu konuda borsa tahminleri neler?

Altın yatırımcılarına acil kodlu uyarı geçildi. Piyasalarda alarm verildi. O altını görürseniz koşarak uzaklaşın

Altın yatırımcılarına yönelik çok önemli bir uyarı yapıldı. Altın fiyatlarının son dönemde yükselmesinin ardından sahte altın arttı. Sahte altın olduğunu fark ederseniz kesinlikle dükkanı ihbar etmeniz gerekiyor.

Dolarda tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar heyecanla doları takip ediyor! 8 Ağustos Salı dolar/TL kuru ne kadar?

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,1 artışla 26,9930'dan günü tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında rekora bir adım daha yaklaştı. Dolarda tansiyon yükselirken yatırımcılar bugün doların ne kadar olduğunu araştırıyor. 8 Ağustos dolar/TL kuru ne kadar?

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Altın dehası İslam Memiş altın için tarih verdi! Altın yatırımcıları dikkat edin, o tarihte tansiyon yükselecek

Altın dehası İslam Memiş, altın yatırımcılarına seslenerek tansiyonun yükseleceği tarihi açıkladı. Altın yatırımcıları o güne dikkat...

Emlak yatırımcıları Çekmeköy Haberi

Emlak yatırımcıları Çekmeköy

Çekmeköy'de kentsel dönüşüm devam ederken yeni Kentsel Tasarım Projeleri, emlak yatırımcılarının rotasını Çekmeköy'e çevirdi.


Çekmeköy'de kentsel dönüşüm devam ederken yeni Kentsel Tasarım Projeleri, emlak yatırımcılarının rotasını Çekmeköy'e çevirdi. Yeniden yapılacak olan evlerde ve mahaller Osmanlı ve Selçukluların izlerini taşırken, projeler arasında en dikkat çekeni ise, Osmanlılarda sokaklar arası sınırları belirleyen, Selvi ağaçlarının kullanılması oldu.


İlçe olarak kurulduğu günden bu yana yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çeken Çekmeköy'de kentsel dönüşüm devam ediyor. Eğitim, sağlık, spor ve yaşam alanlarındaki yatırımlar için ünlü firmalar için rotasını Çekmeköy'e çevirirken, Çekmeköy Belediyesi tarafından hazırlanan Kentsel Tasarım Projeleri de dönüşüme ayrı bir boyut kazandırdı. Çekmeköy Belediyesi'nin kentsel dönüşüm için tasarladığı projeler, Çekmeköy Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde dönüşümü gerçekleştirecek olan firmalara tanıtıldı.


DÖNÜŞTÜRÜLEN EVLERDE ESKİ TÜRK VE OSMANLI MİMARİSİ UYGULANACAK


Dönüşümü...