24 / 07 / 2024

emlakçılara yeni uygulamalar

emlakçılara yeni uygulamalar

Lenovo'nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği 'REOS Emlak Sistemi' uygulaması, Turkcell'in 3G hızı ve yaygın satış ağı desteğiyle emlak sektörünün hizmetine sunuluyor.

Kayıt dışı emlakçılara karşı yeni düzenleme geliyor! Bu kişiler ilan girişi yapamayacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından kurulan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) altyapı düzenlemelerinde 2. Faz çalışmalarında sona gelindi. Düzenleme sonrasında yetki belgesiz faaliyet gösteren kaçak işletmeler portallara ilan girişi yapamayacak.

Kıbrıs'taki emlak krizi yeni bir boyut kazandı! Projeler durdu, satışlar iptal ediliyor, lansmanlar erteleniyor!

Kıbrıs'ta gayrimenkul sektöründe yılbaşından bu yana var olan kriz; yeni yasayla yabancılara taşınmaz mal satışında çıkarılan zorluklar, deprem uzmanlarının yaptığı açıklamalar ve KKTC vatandaşı Afik Grup Direktörü Simon Aykut’un Güney’de tutuklanmasıyla adeta yeni bir boyut kazandı.

Tapu harçları ve emlak vergisine yeni düzenleme vatandaşı isyan ettirdi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gayrimenkulde gerçek değer üzerinden alınacak vergi modeli ile ilgili yaptığı çalışmalarda sona yaklaştı. Ön görülen modeli sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Ekonomist Şenol Babuşçu’ya yorum yağdı. Vatandaş yeni vergilerin kiraları artıracağını söyleyerek isyan etti.

Milli Emlak'tan 25 bin TL’ye arsa fırsatı! Bu fiyata tapu fırsatlarını kaçırmayın...

Günümüz şartlarında yaşanan zorlu ekonomik koşullarında vatandaşlara daha uygun fiyatlar ile yatırım yapma imkanı sunan Milli Emlak’tan yeni bir ilan daha geldi. Ucuza arsa sahibi olabilirsiniz.

Emlak Konut GYO kampanya: 1+1'ler 5.8 milyon TL'den, taksitler de 50 bin TL'den başlıyor! Emlak Konut başvuru!

Emlak Konut yeni konut kampanyası ile ilgili detaylar merak ediliyor. Emlak Konut GYO başvuru detaylarını ve kampanyanın geçerli olduğu projeleri duyurdu. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan yeni fırsat! KDV'den muaf arsa ve araziler 10 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü hem KDV'den muaf hem de düşük bedelli arazi satacak, Mayıs ayı ihaleleri kapsamında satışa  çıkarılan arazilerin satış bedelleri 10 bin TL ve 12 bin TL olarak açıklandı. 

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Emlak sektöründe yeni dönem! Resmen başladı!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satışlarında, sahte ilanlar üzerinden dolandırıcılık ve spekülatif fiyat artışlarını engellemek için yaptığı düzenlemeyle kimlik doğrulama ve yetki belgesi zorunluluğu 1 Kasım itibarıyla devreye girdi. Bu kapsamda, Edirne’deki emlakçılara yeni düzenleme anlatılacak.

Milyonları ilgilendiriyor! Yetki belgesi olmayan emlakçılara dikkat!

Uzmanlardan konut alıp satmak isteyen veya kiralık konut arayan kişilere yeni bir uyarı geldi. Emlak fiyatlarını yetkisiz emlak danışmanlarının arttırdığı iddiasında bulunan uzmanlar, emlakçıların yetki belgesine dikkat edilmesini vurguladı.

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

Kayıt dışı emlakçılara 54.5 milyon TL ceza kesildi! Ticaret Bakanlığından son dakika açıklaması!

Ticaret Bakanlığı tarafından, emlak sektöründe kayıt dışı manipülatif ve manipülasyon amaçlı ilan paylaşan 545 kişiye 54 milyon 500 bin TL ceza kesildiğini duyurdu. İşte detaylar...

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman?

THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı? İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler...

emlakçılara yeni uygulamalar Haberi

emlakçılara yeni uygulamalar

Lenovo'nun Anahtar Teknoloji ve Microsoft Türkiye ile birlikte geliştirdiği 'REOS Emlak Sistemi' uygulaması, Turkcell'in 3G hızı ve yaygın satış ağı desteğiyle emlak sektörünün hizmetine sunuluyor. 


Dünyanın en prestijli profesyonel bilgisayarı ThinkPad, yeni Windows 8.1 işletim sistemli tableti ThinkPad Tablet 8 ile sizi ofise bağlı kalmaktan kurtarıyor. 8 inçlik full HD ekranı, en hızlı grafiklerde bile mükemmel ekran deneyimi yaşatırken, 2 ve 8 megapikselli ön ve arka kameralan HD görüntü ve yüksek video kalitesi sunuyor. 4. Nesil Intel Atom işlemcili ThinkPad Tablet 8, 3G özelliği sayesindeyse her an her yerden rahat internet bağlantısı sağlıyor. 8 saate varan pil ömrüyle de sizi gün içinde yarı yolda bırakmıyor. Projenin lansmanı Lenovo Türkiye Kanal Müdürü Burç San, Microsoft Yazılım Teknolojileri Müdürü Selçuk Uzun ve...