18 / 05 / 2024

Emre Katırcı açıklamaları

Emre Katırcı açıklamaları

Lema Grup'un ortaklarından Emre Katırcı,B iz Uptovvn ile kent sakinlerinin oksijen arayışına son vermek istedik. Ailelerin şehirden kopmadan, uzaklarda aranan oksijeni yakında bulabilecekleri en yakın noktada sağladık" dedi.

Mehmet Şimşek açıkladı! MTV'de vergi artışı olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) hakkında açıklamalar yaptı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı bir televizyon programında ekonomi gündemine ilişkin önemli açıklamalar yaparak merak edilen konular hakkında cevap verdi.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

KKM’de parası olanlar dikkat! Bakan Şimşek’ten kur korumalı mevduata ilişkin büyük yankı uyandıracak açıklama!

Dünya Bankası ve IMF’nin yıllık toplantılarına katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomi gündemine yönelik açıklamalar yaptı. Bakan Şimşek, kur korumalı mevduattan çıkmak istediklerini ifade etti.

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kan donduran gerçek bilirkişi raporunda ortaya çıktı: O binayı 6 kat izni ile 12 kat inşa etmişler!

Diyarbakır'da asrın felaketi olarak belirtilen depremlerde yıkılması sonucu 48 kişinin hayatını kaybettiği Sözel Apartmanı'nın 6 kat izin ile 12 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı.

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Bakan Kurum'un Açıklamalarıyla Fahiş Kiraların Sonu Geliyor: Yeni Projenin Detayları Belli Oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu ve kira artışlarıyla ilgili önemli adımların üzerinde çalışıldığını duyurdu. İşte fahiş kiralarla mücadele için alınan önlemler...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Bakan Nebati'den açıklama: Faiz artırımı olmayacak!

Hazine ve Maliye Bakanı olan Dr. Nureddin Nebati, Habertürk TV’ye konuk olarak katıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin gündeme dair önemli açıklamaları izleyenlerin dikkatini çekti.

Bakan Bilgin, EYT’lilerin maaşı ve asgari ücret konusunda son noktayı koydu!İşte Bilgin’den gündem yaratacak açıklamalar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, dün akşam katıldığı bir TV programında EYT'de meydana gelen belirsizliklere ve asgari ücrete yapılacak zamma ilişkin açıklamalarda bulundu. Bilgin, EYT'de maaş gecikmesi yaşayan yurttaşlara toplu ödeme yapılacağını ifade etti.

Emre Katırcı açıklamaları Haberi

Emre Katırcı açıklamaları

Başkentli'nin aradığı oksijen Uptown İncek'te Ankara'nın gözde yerleşim merkezi İncek'in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptown İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor. Başkent Ankara'nın gözde yerleşim merkezi incek'in kent merkezine en yakın noktasında inşa edilen Uptovvn İncek, yeşil ve maviyi bir araya getirerek, oksijen için uzaklara gitme arayışına son veriyor. 

Özellikle 1980 ve 90'lı yıllarda nefes almanın bile imkansız olduğu hava kirliliği nedeniyle sıkıntılı zamanlar yaşayan Ankara, doğalgaz sonrası bu sorununu önemli ölçüde giderdi. Ancak her büyük şehirde olduğu gibi Başkent'te de kalabalık trafik, kapalı alanlar, iş merkezlerinin şehri kaplaması ve yoğun yapılaşma oksijen ihtiyacının daha fazla yaşanmasına neden oluyor. 


ODTÜ ormanı ve Mogan gölüne hakim manzarasıyla dikkati çeken Uptovvn İncek...