17 / 06 / 2024

en hayati ihtiyaç ev sahibi olmak

en hayati ihtiyaç ev sahibi olmak

Yoksul durumda olan, 65 yaş üzeri muhtaç ve yaşlı aylığı alan ya da engellilik durumundan dolayı maaş bağlanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Yeni yönetmelikle 65 yaş üstü yaşlılar, evi olsa da yoksulluk yardımı alabilecek...

Bilgiçler Yapı'dan yeni İstanbul Ticaret Mahallesi projesi...

Bilgiçler Yapı'nın, değişen iş ihtiyaçlarına cevap veren yeni nesil ticaret projelerinden AKTİM Çarşı- Ofis Projesi'nin yapımı devam ediyor. İstanbul Ticaret Mahallesi' olarak da adlandırılan, depreme dayanıklı olan yapısından ulaşımda avantaj sağlayan konumuna dikkat çeken proje satışta.

Banka banka 100 bin TL ihtiyaç kredisi faizleri ne kadar?

Bankaların güncellediği faiz oranları te tek duyuruldu. Buna göre, 100 bin TL ihtiyaç kredisi faizleri 24 ay vade ile yer almakta. En düşük faizi uygulayan banka hangisi ve düşük faiz ile ihtiyaç kredisi sunan o bankalar hangileri?

Akbank'tan 0 faizli ihtiyaç kredisi için son 4 saat uyarısı! Borcu olanlar hesaplara tak diye yatan krediyi kaçırmayın

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank tarafından başlatılan 0 faizli ihtiyaç kredisi için başvurular bugün sona erecek. İşte Akbank'ın 0 faizli ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar...

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Prof. Dr. Ali Hepşen: Konut projelerinin finansmanında yenilik yapılmalı!

Prof. Dr. Ali Hepşen, Dünya gazetesinde kaleme aldığı yazısında son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut projelerinin finansmanında yeniliklere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

1-2-3-4 çocuklu aileler müjde! Devlet en az 3 bin 571 TL'ye kadar destek veriyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi ailelere destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ile hesaplara en az  3 bin 571 TL yatırılıyor.

İş Bankası açıkladı. 400 bin TL Taşıt Kredisi

İş Bankası tarafından vatandaşların krediye en çok ihtiyaç duyduğu bir konuda kredi açıklamasında bulunuldu.

Siemens’ten temmuz kampanyası! DW15701 su sebilinde tam 1.360 TL indirim!

Sıcaklık rekorlarının üst üste geldiği şu günlerde en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de su sebili oluyor. Siemens de bu kapsamda, müşterilerine uygun fiyatlı su sebili sağlamak için DW15701 su sebilinde 1.360 TL indirime gitti.

İhtiyaç kredisi faiz oranları rekor üstüne rekor kırdı! İşte en güncel kredi faiz oranları!

Yüksek enflasyon ortamında geçinebilmek amacıyla ihtiyaç kredisine yönelen insanlar son 20 yıldır görülmemiş faiz oranlarıyla karşı karşıya kalıyor. Vatandaşlar, yüksek faizi göze alsa bile krediye erişim sağlayamıyor.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti ne kadar, en uygun nerede? 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

En çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Fakir Violet Çeyiz Seti, fiyat performansa dikkat eden yeni evlenecek çiftlerin tercihi olmayı başarıyor. Peki, Fakir Violet 4'lü Çeyiz Seti kaç TL? İşte detaylar...

en hayati ihtiyaç ev sahibi olmak Haberi

en hayati ihtiyaç ev sahibi olmak

Yeni yönetmelikle 65 yaş üstü yaşlılar, evi olsa da yoksulluk yardımı alabilecek.


Yoksul durumda olan, 65 yaş üzeri muhtaç ve yaşlı aylığı alan ya da engellilik durumundan dolayı maaş bağlanan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren bir gelişme yaşandı.

Hükümet, yönetmelik değişikliği ile muhtaçlık durumunun tespitinde "ev sahibi olmayı" veya "kira ödemeyi", gelir incelemesinde kıstas olmaktan çıkardı. Bunu "en hayati ihtiyaç" saydı. Böylece, kendi üzerine evi olanların da yoksulluk yardımı almasının önü açıldı. 

Bundan sonra aralarında akrabalık bağı bulunmasa bile aynı evde yaşayan tüm kişiler, hane gelirinin hesaplanmasında sayılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yönetmelik değişikliğine göre, aylık bağlanmasında esas alınan muhtaçlık sınırı 119'dan 255 liraya yükseltildi. Evde engelli çocuğuna bakan ve Genel Sağlık Sigortası olmayan kişilerin tamamı "sosyal güvence" kapsamına alınırken, 18 yaş altı...