28 / 04 / 2024

era gayrimenkul kıbrıs

era gayrimenkul kıbrıs

İlk yurtdışı ofisini ev fiyatlarının düşük, kiraların yüksek olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açan ERA Gayrimenkul, Türk yatırımcıların ilgisi nedeniyle yönünü adaya çevirdi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Kıbrıs'tan sonra sıra Türkiye'ye geldi! Türkiye'den sessizce konut toplamaya başladılar

Son zamanlarda Meclis'te Habat" isimli bir örgütten söz edildiği, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığı ve şimdi de Türkiye'de konut toplamaya başladıkları ortaya çıktı. 

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul sektöründeki net görev ve tanımlamalarıyla sektörü daha verimli ve organize bir hale getiren Oğuz Taşpınar, Kuzey Kıbrıs'ta arsa yatırımı ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Güney Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımı karşılığında vatandaşlık!

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY) yatırım karşılığı vatandaşlık programında meydana gelen nedeniyle ülkede bir takım kararlar alındı. 

Pera GYO Kıbrıs arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kıbrıs arsalarına ait değerleme raporunu yayınladı...

Pera GYO Kıbrıs arsaları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kıbrıs arsalarına ait değerleme raporunu yayınladı...

Gayrimenkul sektörü temsilcileri Kıbrıs'ta buluşuyor!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren Sign of the City Awards (SOTCA) için geri sayım başladı. Projelerin ödüllendirileceği yarışma Kıbrıs’ta tanıtıldı.

Güney Kıbrıs'ta 2018'de 9.2 bin gayrimenkul satıldı!

Politis’in Rum Tapu ve Kadastro Dairesi’nin açıkladığı 2018 yılı verilerine göre, Güney Kıbrıs'ta 9 bin 242 gayrimenkul satışı yapıldı. Bunların 4 bin 367’sini ise yabancılar satın aldı.

Pera GYO Kıbrıs 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kıbrıs 2018 yıl sonu değerleme raporu KAP'ta yayınlandı...

era gayrimenkul kıbrıs Haberi

era gayrimenkul kıbrıs

İlk yurtdışı ofisini ev fiyatlarının düşük, kiraların yüksek olduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) açan ERA Gayrimenkul, Türk yatırımcıların ilgisi nedeniyle yönünü adaya çevirdi. ERA Broker kampı kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuşan ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Türk yatırımcının KKTC'ye ilgisinin arttığını belirterek, bu ilginin kendilerini Kıbrısın franchise verme haklarını almaya ittiğini söyledi. 


KKTC'de Türkiye'den gelen yatırımcılara yılda 10-15 bin konut satmayı hedeflediklerini kaydeden Ekşioğlu, "Kıbrıs'ta satışlara baktığımızda Türklerin İngilizlerden sonra ikinci sırada yer aldığını görüyoruz. İngilizler yılda 15-20 bin konut alırken, Türklerin aldığı konut sayısı 3 bin civarında" dedi. 


155 bin liraya konut 

Kıbrıs'ta 155 bin liraya 2+1 tipi konut bulmanın mümkün olduğunu dile getiren Ekşioğlu, "Böyle bir konuttan bin 110 lira civarı kira geliri elde ediliyor. Bu da...