14 / 05 / 2024

ERA Türkiye satışları

ERA Türkiye satışları

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine sağladığı uzmanlık eğitimleriyle bayilerini başarıya ulaştırıyor. ERA ailesinin ilk ofislerinden ERA Karma, gerçekleştirdiği ticari gayrimenkul satışları ile uzmanlaşıyor.

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Isıtıcı satışlarında büyük artış! Simtech Km1714 quartz ısıtıcı ne kadar?

Ekim ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde havalar hissedilir derecede serinlemeye başladı. Kasım ayıyla beraber sıcaklıkların oldukça düşmesi beklenirken, ısıtıcı satışlarında da artış başladı. Simtech Km1714 quartz ısıtıcı, özellikleriyle göz doldururken, fiyatı da merak konusu oldu.

Türkiye'nin 81 ilinde kiralık sosyal konut üretilmeli!

Türkiye'de son iki yıldır konut ve kira fiyatları uçtu, ev satış oranları düştü. Konut satışlarında düşüş gerçekleşirken uzmanlar sosyal konut projeleri ve KDV indirimleri uygulanması tavsiyesinde bulunuyor.

‘Türkiye’yi ihracatta 10 ülke arasına çıkarmaya çalışıyoruz’

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, tüm çalışmalarını Türkiye'yi ihracatta ilk 10 ülke arasına çıkarma vizyonuyla yaptıklarını söyledi. Gültepe, "2026 bu hedef çerçevesinde ilk ciddi sınavımız olacak” dedi.

Türkiye’nin Suudi Arabistan’a ihracatı zirve yaptı! 8 ayda 4 kat arttı!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanvekili Ahmet Fikret Kileci, Suudi Arabistan’a 2003’te 8 ayda yapılan ihracatın 2022’nin aynı dönemine kıyasla 4 kat artışla 1,6 milyar doları aştığını paylaştı.

Türkiye’nin mal ihracatı 2022'de 254 milyar dolara çıktı!

TİM İhracatın Şampiyonları ödül töreni İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, "Mal ihracatımızı 169 milyar dolardan 254 milyar dolara çıkardık” dedi.

Oyuncuların merakla beklediği haber geldi! Spider-Man 2’nin Türkiye satış fiyatı belli oldu

Insomniac Games aracılığı ile geliştirilen Marvel’s Spider-Man 2, geçtiğimiz haftalarda yapılan PlayStation Showcases etkinliğinde bir oynanış videosu ile heyecan oluşturdu. Bugün ise oyunun Türkiye satış fiyatı tespit edildi. İşte Marvel’s Spider-Man 2 fiyatı.

Chery eQ7 Türkiye fiyatı şoke etti: Uygun fiyat etiketiyle piyasayı alt üst edecek 

Chery eQ7 ile Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Aracın Türkiye satış fiyatı ise dikkat çekiyor ve bu fiyatın piyasayı alt üst edeceği söyleniyor. İşte detaylar...

Konut fiyatlarındaki tırmanış satışları frenledi! Yabancıya konut satışı da yüzde 60 azaldı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ve kredilerdeki sınırlamalar konut iştahını da azalttı. Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancılara yapılan konut satışlarının da ilk 4 ayda yüzde 60 oranında azaldığı dikkat çekiyor.

POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye satış fiyatı ortaya çıktı!

POCO, Türkiye'de satışa çıkardığı POCO F5 serisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Hem orta segment hem de amiral gemisi özellikleriyle donatılan modeller, fiyat performans açısından da oldukça ilgi çekiyor. İşte POCO F5 ve F5 Pro'nun Türkiye'deki satış fiyatları...

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Volvo XC60'da Nisan fırsatı! Zam gelmedi, fiyatı aynı kaldı! İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı

Volvo Nisan ayında tek bir modeline zam yaparken diğer tüm araçların fiyatları aynı kaldı. Nisan ayını Mart ayı fiyatlarıyla karşılayan Volvo XC60'ın da liste fiyatı değişmedi. İşte Volvo XC60 güncel Türkiye satış fiyatı...

Citroen C3 ELLE sonunda Türkiye'de satışa çıktı! Hem de sürpriz bir fiyatla

Uzun bir süredir Türkiye'ye gelmesi beklenen Citroen C3 ELLE nihayet ülkemizde satışa çıktı. Peki Citroen  C3 ELLE kaç TL'den satılacak? Teknik özellikleri neler? İşte Citroen C3 ELLE’nin özellikleri ve Türkiye satış fiyatı...

ERA Türkiye satışları Haberi

ERA Türkiye satışları

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA, Türkiye’nin ilk gayrimenkul danışmanlığı akademisi olan ERA Akademi’de bayilerine ve danışmanlarına verdiği mesleki eğitimlerle başarılarını katlıyor. Bunun sonucu olarak ERA Türkiye’nin Nişantaşı’nda yer alan franchise ofisi ERA Karma, düzenli olarak verilen eğitimlerin ve merkez ofisin desteğiyle, ticari gayrimenkul satışlarını arttırdı.


Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yetişmiş iş gücünün öneminden her fırsatta bahseden ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, “ Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiğimiz ERA Akademi’de verilen uzmanlık eğitimleri neticesinde, bayilerimiz sadece konut gayrimenkulünde değil,  ticari gayrimenkul satışlarında da başarılı işlere imza atıyorlar. ERA Karma ofisimizin gerçekleştirdiği, Kadir Has Üniversitesi öğrenci yurdu kiralaması bunun en sıcak örneğidir. Deneyimli uzmanlar tarafından verilen eğitim ve seminerlerimiz devam ettikçe tüm ofislerimizin başarılarını artıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.


Ticari gayrimenkul satışlarının uzmanlık...